Nu är äntligen denna jobbvecka slut! Imorgon bär det av till München med mamma, där vi ska se Take That, turista och förhoppningsvis ha det väldigt bra. Tillbaks på måndag, so long!

Jag hörde, vad som måste varit den sämsta sportrapporten någonsin, för en stund sen!
Stockholmsnytt 8.30: "Jag ska också nämna att det spelades oavgjort mellan Hammarby och Assyriska i fotbollens superetta igår. Det ska dock ha varit gott om målchanser på Söderstadion." Och det var allt.

Jo, gott om målchanser var årets understatement. Det var ju en av årets bästa matcher när vi återigen var över tiotusen personer på Söderstadion (10 081). Det var till och med så att jag glömde att jag gått upp 02 på morgonen och egentligen var ganska trött.
Matchen började dock lite konstigt eftersom J mötte upp direkt från Arlanda precis efter den tysta minuten för Norge. Det kändes ovant att stå själv, men jag kunde ju fått stå med B och hans "gäng".
Synd bara att våra många frisparkar, hörnor, kontringar eller ribbträffen inte gick in. Och tur att vi har Hopf för Aff kunde lika gärna fått in något skitmål.

God morgon alla pigga och opigga människor! Det är lite ruggigt just nu utan morgonsolen men jag tog på mig arbetskjolen och hoppas på bättring, sitter just nu och väntar på vårt system som uppdateras. Vad lite man kan göra utan Bookit... Tur att kaffebryggaren är sin egen maskin ;)

Och, imorrn är jag ledig.
0-0 mot Öster borta, en sjätteplats i tabellen med 4 poäng upp till första.
Grått och regnigt på min lediga dag, såklart sol nu när jag jobbar. Familjen kom hem från USA respektive Gotland igår.
Och jag har sett klart på Vita Huset! 7 säsonger; 154 avsnitt senare. Så det är väl bara att börja om nu ;)
Igår satt jag trött som en 'det-tröttaste-du-kan-tänka-dig' på tåget hem från Stockholm och kunde inte låta bli att le. Kanske var det på grund av min trötthet som allt var så fint, just när solen började sänka sig över skogarna mellan Ösmo och Nynäshamn. Jag hade bara två timmars sömn efter Harry Potter Night på Vågen och jobb från 5.30. Av någon anledning somnade jag inte förrän efter elva på kvällen, för lite korkad är man ju..

Det känns förresten som lågsäsong nu när det är mörkt och regnet faller på oss, sommaren har väl precis börjat? Men antagningsbeskeden har börjat komma och jag anmälde mig till Vokabulärtentan i augusti, så hösten är väl på väg.
Jag har haft en otroligt skön helg med sol och bad på Nicksta och Torö, utgång i Stockholm och födelsedagsmiddag för Mic med god mat, och tårta, och fruktsallad. Igår när jag kom hem var jag både trött och proppmätt men väldigt glad och nöjd. Bra att ha i bakhuvudet när 6 dagars jobb väntar...

Sitter just nu i frakten och väntar på att de andra ska komma ut till avgång. Hoppas på att det går smidigt för jag håller på och somnar nu, vilket inte är det bästa när man ska jobba till 01. Men efter det har jag i alla fall fyra sköna lediga dagar framför mig; då blir det födelsedagskalas på Torö, kanske födelsedagsmiddag för Mic och Gröna Lund.

Men imorrn ska jag i alla fall göra ingenting - på stranden!