Tiden går fort, återigen... Jag som funderade på att lägga upp lite bilder men jag har ju blivit så otroligt beroende av min iPhone att jag knappt använder vanliga datorer längre, än mindre digitalkameran. Usch, tekniken går för snabbt framåt. Men här kommer några från München i alla fall.

  

Vardagen har återvänt till det normala, sommaren är både enligt tidtabell, väder och hösterminstart över för detta år, sommarfesten har varit och som vanligt vänt upp och ner på saker och ting, men kul är det främst, som alltid!

Historiaböcker är beställda, dock inte ens hälften av de som behövs men jag tror det ska bli riktigt roligt (och jobbigt) att plugga medeltid osv. Hoppas även på att träffa lite nya pluggkompisar och till och med... fast bara lite grann längtar jag efter hösten med varma halsdukar, tända ljus och sköna soffkvällar. Plus en viss biopremiär som bara är 81 dagar bort.
Tiden går fort när man har roligt, eller när man jobbar på DG... Som tur är så har jag även gjort lite annat i sommar, trots att det inte känns som det. 

München. Mamma och jag åkte på weekend/konsertresa till München som var en riktigt fin stad, lätt att hitta i och mycket att se; i klass med Barcelona. Jag har insett att jag uppskattar korta weekendresor i storstäder lika mycket som flera veckors solsemester - fast på olika sätt såklart :) Take That och framförallt Robbie Williams var fantastiska, hade nästan glömt bort vilken bra live entertainer han är!

Visby. Den årliga trippen till öin skedde i sällskap med pappa över en fantastiskt solig dag. Vi shoppade, strosade runt, åt och kollade på folk.

Bajen.
Jo det svänger ju om oss, det vet vi ju alla. Men matchen mot Ljungskile i förrgår var nog det sämsta jag sett sedan den svarta säsongen 2009. Med 9 poäng upp och 2 poäng ner vad ska man hoppas på i år?

Freja. Den där båten som alla hänger på här i stan. Jag hade besök av Kajsa och Malin och fick visa upp Nynäshamn från sin bästa sida. Plankstek och rosé, Ringvägen och sedan chokladpudding hemma i soffan framför Gladiator.

Släktträff. Precis som för två år sedan var den inlagd på min 03-helg så jag var som vanligt övertrött och höll på att somna innan det blev frågesport. Som jag och Ludde vann, för att visa att vi ungdomar födde 90/91 inte är så pjåkigt allmänbildade ändå ;)

Dem bästa. Jag, J och JW hade en mycket trevlig spelkväll med Europafrågor och NöjesTP. Ikväll blir det middag med J och Mic (förhoppningsvis också Anna). I övrigt hoppas jag verkligen på Södervandring inom en snar framtid. Jag och Wilma ska ju även ta Grönan/Bio/Gamla stan beroende på väder och ork när jag är barnvakt i helgen.

Och sommaren är ju inte helt över trots att vädret och temperaturen påminner starkt om hösten. Jag har sökt CSN och registrerade mig till Historia I, ska väl ordna litteratur och övrigt nästa vecka..