25 juni..

1kommentarer

Om resan var lång på väg till Bali så var den ännu längre hem, främst för att vi tvingades vänta på transfer i Bangkok i fem timmar..
Men nu är jag hemma igen, har haft det så skönt - solat, badat, läst 9 böcker, ätit god mat och shoppat lite snygga grejer..

Jag är väldigt trött men ska snart gå ut i solen här hemma, äta glass med J och annars bara ta en dag i taget.

1 kommentarer

Sandra

30 Jun 2009 10:09

Om du är avis på mig pga U21 är det ingenting emot vad jag är på dig med Bali :P



svar: Ja Sverige har verkligen imponerat på alla verkar det som och det är dom värda. Själv har jag sett hela vägen med träningsmatcherna dom två senaste åren och även jag var förvånad.. men det visar ju att det alltid är skillnad på tävligsmatch och träningsmatch :) plus att dom visade lite extra när dom fick spela på hemmaplan! Riktiugt kul.

Upphämtbningen ja, där var dom värda att ta finalen tycker jag: England spelade dessutom jäkligt arrogant igår.. så vet inte vad dom hade där att göra alls. Verkligen ett lag för framtiden. Berg, Elm, Wernbloom, Toivonen.. ja, allihopa. Myckjet bra lag!!



Jo jag läste att ni blivit av med dom. Jo Charlie har ju verkligen varit bra. Och Emil Johansson, vilken kille alltså.

Skönt att det sätter igång snart. När spelar Bajen igen?

Nej inga värvningar ännu och det tror jag dom avvaktar med, har väl några back-up planer fall det skulle bli några försäljningar men annars har BoIS inte råd att köpa nytt som det ser ut just nu.

Kommentera

Publiceras ej