15 april..

2kommentarer

Precis så typiskt det är attt man blir sjuk under lovet är det att man blir frisk när lovet är slut. Jag skulle inte haft någonting emot att ha ett par veckor ledigt till, kan dock trösta mig med att vi har mindre än 35 skoldagar kvar till studenten.
Det börjar nog ordna upp sig nu.



I söndags var det äntligen premiärmatch och marsch över bron till Söderstadion. Det kommer aldrig att sluta vara en fantastisk känsla att stå där bland över tolv tusen andra och se Bajen spela fotboll. Vi fick dessutom  sjunga för Sulan och Petter som var på plats.
Själva matchen mot Gefle, ja den gick som det går ibland mot Gefle, det är därför vi aldrig ska glömma dem. 1-2 är inget resultat man är särskilt glad över men jag är trots detta inte orolig... Charlie Davies gjorde ju mål i alla fall. Och imorgon är det borta mot Helsingborg.

2 kommentarer

Sandra

15 Apr 2009 18:57

Åh gudars vad jag håller tummarna för Bajen mot HIF. Usch dom kan inte få tre raka.. inte okej! Såg eran avtackning, det är riktigt snyggt gjort verkligen. Så ska man ta hand om spelare som gett mycket för klubben. Tummen upp till er!



Svar: nej inget vidare och huvudet ville INTE vara med idag. ingen kul föreläsning alls.



Nej det gick inte bra. Eller alltså, dom spelade kanonfint tills dom tar ledningen med 1-0 sen är det 11 kissenödiga och skraja killar som springer runt och är skiträda för att förlora. Vilket dom till slut gjorde med 2-1. Blev rånade på minst en straff och fick en emot oss, som Peter dock räddade.. men nu kanske nerverna släpper för alla. Och faktum är att laget ser riktigt spännande ut med alla nya. Kan bli ett bra år iaf.



Absolut inte. Mycket stolt flickvän just då :) Det ska man ju vara haha.

Sandra

16 Apr 2009 19:42

Svar: Nej det var inte skoj men nu mår jag bättre :)

Japp, håller tummarna för er. Jo det förstår jag och det är så det ska vara, riktigt fint iaf! Tyckte det var superbra gjort iaf.



Men Johan sa att dom har inte riktigt självförtroendet att spela bra när dom leder. Lite tråkigt men vi hoppas det blir bättre. Absolut :)

Kommentera

Publiceras ej