Camp nou - inget mot Söderstadion..

0kommentarer

Det har varit några riktigt bra dagar i följd nu. Igår kom vi hem från Barcelona där vi hade soligt och fint vårväder (och gick i linne,chinos och ballerinaskor - åh jag längtar tills man kan det hemma också!). Det är en väldigt vacker stad och det fanns mycket att se på våra långa promenader. Konstigaste känslan var ändå att jag tyckte att vi fortfarande var i Sverige och att det bara var några som pratade ett annat språk runt omkring - det kändes lite som hemma faktiskt.. I lördags var vi på Camp nou och såg Barcelona krossa Bilbao med 4-1, stadion var sjukt stor, det kändes nästan som vi satt uppe i himlen, och det var grym stämning.



Men inget slår Söderstadion trots allt. Idag åkte jag och J in, efter att äntligen ha blivit klara med uppgift 2 till kursen, till stan där vi såg Bajen krossa (på ett annat sätt än Barca dock..) Mariehamn med 5-0. (Linus x3, Dahl, Castro)
Den skönaste känslan med att vara tillbaka på Söderstadion var att höra klacken sjunga samma låtar som i höstas men med ny klang, nytt hopp i rösterna.
Nu är sorgen borta, helt, och vi har längtat så länge på just denna dag!

Kommentera

Publiceras ej