Sundsvall - Hammarby

3kommentarer

Vi har guldflyt i år...
För andra matchen i rad så kommer slutresultatet på övertid och för andra matchen i rad så var resultatet till Bajens fördel och vi är ännu obesegrade sedan slutet av april.

Lolo och Petter jublar efter deras gamla vanliga friskparksmanöver som denna gång slutat med ett läckert ledningsmål i krysset.

Alla målen var våra på Norrporten arena ikväll. Det första var på frispark av "assistkungen" Lolo Chanco och sedan var en Bajenfot (Gaete) framme i en förvirrande situation vilket ledde till självmål och 1-1, i samma veva fick även en Sundsvallspelare två gula kort och utvisning. På en hackande sportradio, som mot slutet också la av helt, kom dessa uppgifter fram som sedan bekräftades på ett hackande sportnytt. (Det måste vara vädret som gör bilden dålig, vi har haft dåliga sändningar i flera dagar nu.)
Det var alltså övertiden som avgjorde även denna gång när Cristian Traoré sköt 1-2 i den 94:e minuten..

Petter är kvar och nästa match på fredag får jag försöka hålla mig uppdaterad om i Turkiet, imorgon är sista dagen jag jobbar denna sommar och på onsdag är det a-lagsmatch. Vad ska man säga?
Det är mycket nu...

3 kommentarer

Anonym

12 Aug 2008 00:22

vilket program andvände du när på din design. skriv en kommentar i min blogg så jag vet, tack :)

Sandra

12 Aug 2008 01:23

Härligt med en seger, lite flyt behöver man i fotboll också.. även om Linderoth menar på annat hehe.



Svar: Nej det var ju ingenting som hände mer än att folk blev irriterade över att de gick ut kvällen efter femte raka förlusten. Klubben var väl besvikna på dem, eftersom det skadar varumärket. Och supportrarna kände en frustration då de tycker det menar på att killarna inte bryr sig speciellt mycket. Jo jag kan ju tycka att det var okej när de hade en grillfest hemma hos Pär och sitter där. Sen tycker jag (och Johan håller med) att det är ganska korkat att gå ut och dricka öl när det går mindre bra för laget. Det handlar om timing och där får man tänka till lite extra.



Jo det är klart att alla lag känner att de har hjärta och på sitt sätt har dem väl det. Men som du säger finns det hjärtan och så finns det hjärtan. Man känner sig väldigt hemma i bois, vilket jag tror man gör i bajen också. Det är lite mer av ett familjärt lag på något sätt. Och han menade även att folket runt om verkligen lever för sitt lag. Japp han är ett nyförvärv & tydligen är hammarby hans moderklubb. I alla fall en frisk fläkt till laget.



Jo det är väldigt dålig stämning mellan fansen, där har du väl en skillnad på bajen & bois då :P Grejen är att det är en liten stad, bois är allt de har och det blir lite av en ståstadsmentalitet som tyvärr ofta är negativ.. det är tråkigt att de ska skrika fula ord till sina egna spelare & bua varje gång de missar en passning. Bois spelar till och med bättre borta numera.. lite pinsamt!

Sandra

12 Aug 2008 14:24

Svar: Japp, Anders han har sina teorier! Ja jag vet inte riktigt men samtidigt har han en poäng därför att man har bara "flytet" när man spelar bra. Bra lag har tur, så är det.



Så är det ju, sponsorer kanske inte vill förknippa sitt företag med festprissar. Visst, det handlade inte om nån festkväll eller att de gick för långt. Men de har ändå en image och har de valt att leva som heltidsproffs finns det vissa saker man kanske inte gör. Men det kommer inte hända igen, vi har pratat jättemycket om det där och kan i alla fall säga att Johan inte kommer hamna i den situationen igen.



Det hoppas jag också, han har varit bra såhär långt. Fått in lite speed på kanten. Jo så är det ju lite så. Jo med det är ju skönt på ett sätt väl? Att slippa den pressen och kunna ha roligt med fotbollen. Ja precis, det är en press på dem att prestera hela tiden. Men även när det går bra så är det liksom gnäll så jag vet inte riktigt vad det handlar om.

Kommentera

Publiceras ej