2 september

2kommentarer

Brr, nu är det höst. Skolan börjar. Vill börja flytta in i lägenheten, ska jobba lite i helgen och kanske spendera tid på finaste platsen, Sjöstan.. Livet ser annorlunda ut än för ett år sedan, jag har förändrats tror jag. Men på vissa sätt är man ändå alltid likadan. Haha, och tur är väl det!

Don’t be afraid of the space between your dreams and reality. If you can dream it, you can make it so.

2 kommentarer

Sandra

04 Sep 2010 09:52

JA sommaren är försvunnen, det är KALLT nu ju!!



Haha nej det lät sjukt kul.. hans tolkning av isländska låtar är rolig redan innan så med helium var det gryyyyyymt :P



Vad roligt, personalfester brukar vara riktigt kul dock! :) Det är bra det.. hade samma tur när jag började jobba, hittade ett som jag trivdes sååå bra med.



Åh vad härligt, vrt har du släkten där? Jag har min i Duved ffaktiskt. Så vi är uppe en gång per år, eller försöker iaf.

Kram

Sandra

04 Sep 2010 18:54

Absolut, skor är aldrig fel!! :)



Haha ja sjukt kul. Vi har roligt på vårt kontor ;)



Det är faktiskt inte helt fel!!

Det är verkligen jackpot. Jag jobbade på ett hotell, mest i deras bar och restaurang men ibland i receptionen också. Sjukt kul jobb. Nej, eller jag hoppar in vid större event men nu har jag börjat plugga igen så då är det inte lika mkt tid för jobb.



Min mamma är från skåne, pappa är från Duved & han har grymt stor släkt så jag har massa kusiner och kusinbarn däruppe. Det är himla fint i Jämtland och jag älskar att åka skidor. Fart är det bästa jag vet för att distrahera mig själv hehe.

Kram

Kommentera

Publiceras ej