19 april..

0kommentarer

Tvåmålskytten Maic Sema smällde till i sista minuterna. Foto: hammarbyfotboll.se

Det blev en magisk måndag igår, men det dröjde innan ett fullsatt Söderstadion (12801 personer) kunde höja ljudnivån ytterligare och se första segern i årets Superetta.

Dagen började tidigt  vid 12 när jag och J tog oss mot stan för att svänga förbi en utsåld Derbybutik, vi passade på att äta vid Hötorget och gick sedan till Slussen i det vackra vädret (Man kan ju inte annat än älska Stockholm i sånt väder förresten), fortsatte med mjukglass vid Globen, promenad över Skanstullsbron åt "fel" håll mot Medis där vi sedan drack cider och sjöng upp i Björns Trädgård. 18.00 avgick marschen åt rätt håll med ett antal tusen andra grönvita själar.

Väl till matchen hade Landskrona redan tidigt i första halvlek slagit in ett mål och Bajens spel övertygade väl inte alls, felpass följde felpass och våra anfall räckte inte långt. Framåt fulltid kunde Magic Maic Sema kvittera och även slå in 2-1 i 93:e.
Efter en sådan match var vändningen helt jäkla otrolig och Söderstadion kokade av glädje över vinsten. Nu är vi igång.