All we can do is keep breathing..

2kommentarer

Åt årets första semla idag, kanske för tidigt men god var den!

Annars såg jag Dakota Fanning nyss, på Jay Leno Show på premiärdagen av.. ja gissa vilken film? Lyckades att undvika att se den igen i alla fall (ger mig själv en klapp på axeln för det..) Det får vara nog snart, det är ju snart söndag!

it may be, but I like it..
jess & coop

2 kommentarer

Erica

06 Jan 2010 19:27

Svar: thanks. :)



Oj, semla, redan..!?

Sandra

07 Jan 2010 12:34

Dakota Fanning är så go ju!



Tack tack :) Gick ju bra, fick silver med hem.



Man gör ju det, roligt att ha en blogg där man skrivit mycket man gjort ocklså.. lättare att minnas. Det är det roligaste nästan-



Haha ja jag vet, var jättesen med att se den. Men nu är det gjort. Nejdå tror alla älskar Twilight faktiskt.. det är bara att jag är sååå seg. Var långsam att se första också.. men den har jag sett x antal gånger nu haha.



Nej LA kan inte vara så billigt direkt. Jag tror det blir Cypern, inget är bokat ännu men dom har tyckt det var bra där innan. Dock betalade dom halva resan själva förra året. Får se hur det blir. Det lär vara Henkes beslut, han kanske tycker Cypern är rena skiten ;) Haha kan vara så.

Ja han gör ju det hehe. Han har fått spela lite allt möjligt, han är ju vänsterback OCH anfallare, lite udda.. men vi får se. Det var svårt att hitta en plats i Anders konstiga filosofi. Nu är det nystart och alla börjar om på noll. Får se hur det blir :) Kram

Kommentera

Publiceras ej