Semi # 2

3kommentarer

Men tryck på knappen då!!!!!! Det ska bli riktigt skönt att slippa de där två päronen till programledare, hoppas att dem i finalen är bättre...

Azerbadjan, Kroatien, Ukraina, Litauen, Albanien, Moldavien, Danmark, Estland, Norge och Grekland är vidare till finalen på lördag.
Det var på håret där att Norge gick vidare och dessutom kunda jag klockrent på första tonen säga att Danmarks bidrag hade något med Ronan Keating att göra. Och gissa om den var skriven av honom?

3 kommentarer

jch

15 May 2009 18:49

Håller du på något annat lag förutom Hammarby? Spelar du själv fotboll?

cw - skön humor blogg

15 May 2009 20:30

diggar din blogg!



kolla gärna in våran:

http://bananaskins.blogg.se/

Sandra

15 May 2009 22:59

Haha ja det ska bli skönt att slippa dom alltså! =/ sicka tomtar.



svar: det var ju nästan sommar idag, lovely.



Eh jotack dom var inte så snabba av sig om man säger så. Hehe jo du hade nog hunnit både dit och hem innan dom var klara :P



Yes det blev 4-1 till slut ganska missvisande siffror men det drog iväg mot slutet när BoIS satsade framåt och gick ner på en trebackslinje. Menmen dom gjorde bra ifrån sig iaf. Nej jag förstod nästan det. Hade ju en del kompisar som såg dom mot MAIF nu senast.



Det är ju så, dom ska vara öppna och ärliga för att få fansen på sin sida och med tanke på hur det såg ut förra året så är det kanske dags att dom öppnar lite och flirtar med supportrarna :P Så slipper dom nog folk som leker polis och kollar vad dom dricker etc.

Ja man ska väl ha det? ;) Nej men han är väldigt mån om sin frisyr den grabben. Men det är trevligt att dom säger att han fixar sig när han ska hem til lägenheten.. där finns ju jag haha.

Kommentera

Publiceras ej