Jesus Christ Superstar..

2kommentarer

Skivan släpps till påsk, såklart!
Först fattade jag inte varför...
Kalla mig gärna korkad.

2 kommentarer

Sandra

25 Feb 2009 23:08

Svar: Ja han är verkligen fantastiskt, en av mina stora favoriter tack vare min syster som alltid varit kär i honom! :) Ja han har ju lyckats med det och det är kanon tycker jag. Alla andra kändisar är ju så oprivata och "out there" tills dom står en ända upp i halsen!



ja precis det känns lite så! mmm precis, det är inte direkt samma sak längre.



Han är tokigt sugen var så ledsen förra året.

Nej det kan man ju fråga sig. Calle tycker dom är "oduglig" men jag förstår inte hur det kan vara tillräckligt för att önska någon en skada till. Och Mirza tycker dom är en festprisse som aldrig lär sig av sina misstag + att han då ska vara en urusel fotbollsspelare vilket är BULLSHIT så det skriker om det, allt mot honom är personligt och det är så fegt av dom som snackar skit om honom! Man kan ha åsikter om alla som spelare men att önska någon skador är så äckligt beteende!



Hehe det är lätt hänt det där. Det blir nog kanonbra, dom var riktigt bra sista halvan av superettan förra året. Men dom har börjat lite knakigt i år, förlorade mot J-Södra först och nu senast mot Ängelholm. Trist ju. Dock vann dom mot MFF som är sitt vanligt upp-och-ner vända lag :P



Tja dom ska väl slå båda dom lagen med de spelare som vi har just nu. Var dock samma sak förra året och då blev det en bortaförlust mot Qviding med 5-0 och hemmaförlust med 2-1. Sirus vann vi en mot borta och förlorade hemma men det är tänkta bottenlag men det går ju aldrig att veta. Dock rejält sugna på att ge revansch på Qviding för förra årets pinsammaset match.

binded magazine

26 Feb 2009 11:45

Var med från starten och följ Sveriges blivande största bloggtidning via bloglovin! =D



Vill du själv bidra med något? bara att lämna din mail till oss, så skickar vi mer information =)

Kommentera

Publiceras ej