22 februari..

2kommentarer

Det är dagen före natten då det smäller där borta i Kodak Theatre i Los Angeles.
Dagen före natten av den 81:a årliga Oscarsgalan.
Hugh Jackman är värd.
Och jag skulle vilja säga att kläningen är framtagen, skorna och det mousserande inköpta och frisyren på väg att fixas, men vid starttid efter klockan 2 i natt så blir det nog mer troligt te, kaffe, godis och pyjamas.


2 kommentarer

Sandra

22 Feb 2009 12:47

Då får man hålla sig uppe i natt :)



Svar: Jo det tror nog jag också, den är en sånn låt som sätter sig verkligen. Men tyckte Velvet var grym igår också. BWO var en stor besvikelse & Molly kändes boooring.



Det låter ju bra det, vi har tyvärr fått en korsbandskada på en av våra killar. Det är så tråkigt. Nej det är ju svårt att veta och ofta kan det ju ta lite tid för nya spelare att ta sig in i laget och komma in i systemet etc. Mitten är ju inte dåligt dock och kanske behövs det ett år där för att alla ska komma in i det, tar ju tid att bygga ett stabilt lag bara kolla på Kalmar.



Jo jag vet men som tur var så blev han bra direkt, så det är skönt. Var helt fantastisk igår och har fått så mycket beröm att jag blev rörd haha.

Sandra

22 Feb 2009 19:21

Ja dom är ju bäst dom två filmerna!!



Svar: Får se hur mycket jag orkar, ska upp klockan 6 imorgon så kanske inte bästa idéen men ska iaf se röda mattan.

Mmm BWOs låt var bara skum tyckte jag! Ja Molly är absolut duktig men som sagt, trist låt.



Jo jag lider med honom verkligen det är en så tung skada att få.

Det förstår jag, ska bli spännande med en ny säsong som sätter igång. Vi har också ett ganska så ungt lag Johan är en utav de äldsta och han blir 25 i år. Så det är spännande!

Det tror jag nog han har kommit in i det här nu på riktigt och har fått tid att fokusera på endast fotboll och det är superroligt för oss båda.

Kommentera

Publiceras ej