More inevitable than the sun rising in the east..

4kommentarer

Tiden flyger framåt nu, kommer att hinna med allt men vet inte hur.
Imorgon bär det av mot Uppsala igen vilket ska bli kul och nästa vecka ska jag jobba alla dagar fram till julafton. Då ska jag också hinna julhandla klart, baka och göra lite julmat hemma.
Det klarar vi.

4 kommentarer

M

17 Dec 2009 20:59

I WANT THE SOUNDTRACK!

Sandra

18 Dec 2009 03:53

Vad ska du göra i Uppsala?? :)

Haha ja Blmoqvist var ju en överraskning, sen kom Henke. Och VI var överraskade så jag kan tänka mig hur det blev för alla andra. Vi fick ett samtal från klubben två timmar innan presskonferensen så vi var inte värt insatta kan jag lova. Det blir kanon, även om han skulle misslyckas som tränare är det helt jäkla sjukt vilka pengar han REDAN dragit in till klubben. Så det är bara att tacka och ta emot, alla vill synas med Henke Larsson liksom. Nej det är klart.. i den matchen är vi på varsin sida, men hoppas ändå vi kan ses något vid matchen? Vi ska ju upp & det hade varit riktigt roligt att ses:)

Det känns bra faktiskt, tror Johan är lite nervig med Henke ändå. Det är ju inte vem som helst utan hans stora idol som ska ta över... men det ska bli roligt ändå att se vilka erfarenheter han kan bidra med. Semestern är otroligt bra. Ett par dagar kvar nu, sen bär det av hem till snön igen. Har ni också massa snö i Sthlm?

Kram

Erica,

20 Dec 2009 11:16

klart du klarar det :D

Sandra

21 Dec 2009 19:06

Det har varit underbart verkligen, skönt med en liten flykt från verkligheten och bara njuta. Vi hinner ju inte vara bara vi så ofta hemma tycker jag.. Thailand vart det.

Usch ja, haha. Jag hann vara ute i tre timmar och jobba då stod tempen på -12, inte kul. Så nu har jag väl tinat upp igen.

JA absolut vi hoppas ju på en vit jul :)



Men vad roligt, alltid kul med dessa julfester! Och träffa familj och vänner. Precis, alltid skönt att komma hemifrån lite.

Haha ja verkligen framförhållning, då var det dessutom J som ringde upp klubben för att kolla.. så dom är väl inte allt för informativa med sånt där. Han verkar ju vara väldigt vettig och sen har han ju en massa erfarenhet och tror även han lär ha en helt annan respekt än Linderoth, han blev ju helt övermannad av killarna i laget som till slut fick ut honom. Haha ja det blir kul för honom. Jag tror absolut det lägger sig, dom är så pass proffiga.. hoppas jag ;)

Hade varit jättekul så det tycker jag får styra ihop något när vi vet mer om när vi kommer upp och sådär!

Kram

Kommentera

Publiceras ej