Annandagen..

2kommentarer

Okej, ytterligare livstecken kommer säkert på måndag, då jobbar jag igen och har säkert tid att reflektera över julen.
Jag knarkar New Moon nu iaf, har sett den 4 gånger nu och replikerna börjar sätta sig...

2 kommentarer

Ace

27 Dec 2009 00:41

ILLA, illa!

Sandra

29 Dec 2009 11:49

Förstår att det är mycket :)



Det blir ju lätt så, vi åkte bara mellan mina föräldrar och Js föräldrar. Sen har vi varit hos hans farbror & faster och kusinerna.. och idag ska vi till mina så det är full rulle :) Men det låter ju fint.. och ja, man ska väl äta lite för mycket just nu? Det hör till.



Hon är rätt galen.. gillar att leka med ALLT. Hon attackerar typ dom här halmbockarna som stod vid granen och välter dom, biter i dom :P Och sen äter hon som en tok.



Haha ja man blir ju lätt sånn, vi tjejer åkte ju iväg mitt under säsongen i år när det började bli lite för mycket nerver. Missade en match. Men sånna impulsgrejer kan man ju aldrig göra med J, för han har träningarna och matcherna så det blir väldigt mycket planerande.



Absolut det ska bli kul med en nystart nu. Fast tycker det är rätt tyst på silly season i år.. från alla håll egentligen.

Jadu fyra nya hittills. En kille från Ängelholm, en från Trelleborgs FF, en från Helsingborg och en från Lunds BK. Så det känns rätt ´bra. Ska komma 2-3 till efter nyår också vad jag hört. Och sen Henke och Eklund då. Hur ser det ut i Bajen?

Kommentera

Publiceras ej