Trettonde oktober..

6kommentarer

Jag borde inte skriva detta nu, jag borde skriva på min svenskauppgift som ska vara inlämnad på fredag. Jag har inte ens börjat.
Tänkte börja idag eftersom jag slutade så tidigt (redan klockan elva) men tiden flyger iväg alldeles för fort och jag orkar inte nu. Tar det sen. Förhoppningsvis innan fredag.

6 kommentarer

Ace

13 Oct 2008 14:14

För minnet:

Sverige spelade oavgjort i en rätt dålig match i lördags, Petter satt på läktarn, Marcus Berg och en av Elmarna satt på bänken men inga byten gjordes alls.

Ace

13 Oct 2008 14:15

...och 8:an är en ganska värdelös kanal..

Erica,

13 Oct 2008 20:44

ärsh, bara att slänga ihop något xD

Josiee

13 Oct 2008 23:57

sov så gott :)!

Sandra

14 Oct 2008 13:35

Ja tiden går verkligen undan just nu!!



Svar: Både öis och bois kammade hem noll poäng denna omgången. och jag blir så trött på spelarna i vårat lag.. kan väl låtsas som att dom bryr sig? ibland i alla fall.



nja, jag vet inte direkt om det är sådär superstort men dom verkar ju sponsra ganska många fotbollslag. vet att det finns i jönköping också i alla fall haha men kanske inte stockholm då.



jo men sånna speciella spelare är ju extremt svåra att ersätta också. nej dom behöver ju lite tid på sig att komma in i det. jörgen är kvar men han har varit skadad fyra månder denna säsongen.



dom som spelade gjorde mycket bra ifrån sig. dock var elmander som du säger supertrött mot slutet så hade inte skadat att ta in kanske berg där. han är ju riktigt duktig. Men Lagerbäck är så tråkig, han såg väl att det funkade och säkrade 0-0.

Kram

Erica,

15 Oct 2008 12:17

svar: neee .. . och nu blidde det religon och psykologi med :/

Kommentera

Publiceras ej