You don´t say..

3kommentarer

Tror ni att jag pluggade? Nej, man blir ganska trött ute i solen och jag orkar verkligen inte. Jag gör ett nytt försök imorgon, har sovmorgon till 11.25 så jag går upp tidigare bara.
Nu är det Gossip Girl..

3 kommentarer

Tobias

27 May 2008 20:36

svar: plugget bara sj ? ;)

Sandra

27 May 2008 21:00

Svar: Jag antar det, jag har bara lärt mig själv att det går inte alltid åt rätt håll men man får ta chansen att lära sig av det man gör fel.



Ja den har humor & det gör den extra kul att titta på. Gillar NCIS också. Ja jag hoppas på repriser så jag kan titta ikapp.



Man vet ju aldrig riktigt hur länge man stannar på samma ställe men just nu blir det tre år här. Sen får vi väl se :) Jag pluggar på distans vilket hjälpte när vi skulle flytta.



Nej jag vet, det lät konstigt men sen visade han när man klockade spelaren så är det bara cirka en minut.

Det var en mycket bra match igår och BoIS ägde den så det var ju lite segt såklart att släppa in två billiga hörnmål. Och det var ju min kille som gjorde vårat mål, han fick spela offensiv mittfältare igår.

Alla är jättetrevliga i BoIS jag har känt mig välkommen sedan första stund dem tar verkligen hand om alla.



Ja det handlar om pengar & Posh tycker jag det verkar om. Han spelade liksom i Real Madrid, kom igen! Jag har aldrig gillat Beckham men han är för bra för att spela i USA. Tror jag också, det passar deras stil. Dem känns bara... fejk!

Det kommer den aldrig göra, vad man än tycker om saken kommer alltid fotbollen klassas som "killarnas sport".



Jamen precis så tänker han, haha. Sen diskar han ju aldrig men det har inte med saken att göra tycker han :P

Sandra

27 May 2008 21:27

Om du vill så får du väldigt gärna rösta på min blogg "Tjohalias blogg om inredning" och hjälpa mig komma till final! http://www.theguide.nu/votetisdag.htm

Kommentera

Publiceras ej