A hero..

1kommentarer

Ukraina, Kroatien, Albanien, Island, Georgien, Danmark, Sverige, Lettland, Turkiet och Portugal heter länderna som gick vidare till finalen på lördag.
Nu känns det bättre, godnatt..

1 kommentarer

Sandra

23 May 2008 00:25

Svar: Ja det är ju det :) Tycker det ska bli skönt att jobba i Landskrona, slippa vara "bara flickvän". Ja precis, man ska inte vara rädd att låsa sig för det är bara att testa nytt om man känner för det.



Haha, eller svammel på hög nivå! Det är väl inte bestämt ännu tror jag. Men trist om han fortsätter.



Ja man undrar ju men det borde inte vara på det sättet ändå. Har han slutat får det väl vara hans beslut och det är lite tråkigt att han bara glider in i EM nu även om han är en väldigt bra spelare.

Ja det är ju så, men ändå man måste ju våga satsa lite för att vinna.



Jadu med bara wags skulle det bli lite tomt tror jag. Inte många som var på matchen idag tex. Och vilken skitmatch alltså! Och jag har sveriges suraste sambo för tillfället. Han har inte sagt ETT ord sen han kom hem.



Nej det behöver ju inte det, lite kul. Ja men det är härligt när man hittar en klubb man verkligen brinner för. Det är en så speciell känsla. Det är alltid kul att ha någon att snacka med efter matchen.



Ja han gifte sig med Emma förra sommaren. Hon är verkligen urgullig.



Men precis, sånt förstör bara charmen av fotbollen tycker jag. Usch nej, därför lutade det ändå åt att man hoppades Man U skulle vinna igår. Chelsea har fortfarande inte lyckats ta CL & jag hoppas dem inte gör det :P

Haha ja det är lite kul ;)

Kommentera

Publiceras ej