Utbildning på hög nivå..

2kommentarer

Jag är en bra storasyster. Lyckades nämligen styra iväg spel som Monopol och Kalaha till att se på båda Grease-filmerna. Besides - det är dags för lite utbildning i klassiker. Nu när mimma hänger med i den svenska texten så kan hon nästan se vad som helst (typ..).
Vad är kultfilm för er?
 

2 kommentarer

Sandra

24 May 2008 00:12

Åhh älskar verkligen Grease, den är så bra!



Svar: Usch nej, det hade inte jag velat :P Det är väl det som är risken för just nu är Henke fortfarande ihågkommen som en fantastisk spelare gör han ett platt EM blir det en helt annan bild av honom och det hade ju varit trist. Ja det tycker jag absolut man måste.



Haha absolut, Pär borde få fler tjejer. Han är ju snygg som bara den, haha. Borde ju locka tjejer! Absolut, det är verkligen bara en bonus. Tänk vad tråkigt jag hade haft varje gång om jag inte brytt mig? Blä. Men jag tror inte riktigt det passar heller lite intresse måste man nog ha för att kunna förstå all den tid de lägger på fotbollen. Det är ju liksom med i allt man gör. Det kan ju bli lite jobbigt men som sagt, jag förstår det valet.



Det kändeså, Bunkeflo har liksom inget spel det handlar bara om att få bort bollen & BoIS trillade in i tempot. Ja bollen ska vara på marken, jag gillar inte när det bara skjuts en massa långbollar det är oftast effektivare med ett bra passningsspel på marken. Men det beror ju på vad man har för material i laget. Är det så? Det är ju svårt att spela på det sättet för oftast tar backen dem bollarna.

Ja det är skönt, han är ju tävlingsmänniska annars hade han inte kommit så långt som han har.



Haha ja det är gulligt. Och Anders är en trevlig kille, lite gnällig men charmig ändå haha.



Ja just det, ska också se den tänkte jag. Åh vad mysigt med ett sånt gäng! Det låter ju riktigt kul så skulle jag med vilja ha det men mina kompisar har aldrig varit ett dugg intresserade. Kul med traditionerm det är ju ett smart sätt att umgås & inte tappa den där kontakten. Haha, alltid tveksamt när man ska plugga tycker jag!

Imorgon ska Johan göra en liveintervju på Kasernplan i Landskrona så jag ska dit & stötta han lite. Lagom nervös är han kan jag säga. Söndagen tänkte vi åka hem en stund till hans föräldrar & sen mina.

AvenueL

24 May 2008 11:35

Gillar också Grease filmerna (i allafall den första) :D .... vilket påminner mig om att det var jättelängesen jag såg dem =/



Vad är kultfilm för mig?...ja det var en riktigt bra fråga. Jag får nog fundera lite på det :/

Kommentera

Publiceras ej