The stupidess thing I´ve ever seen..

4kommentarer

Jag har märkt att jag inte tittar på lika mycket serier på tv i veckorna, har totalt tappat Grey´s anatomy och många andra har ju uppehåll nu. Det är bara Bones.
Idag blev det One tree hill, Navy CIS och Robin Hood: Prince of thieves. (Fast jag måste säga att Jonas Armstrong i serien på fyran är bättre än Kevin Costner i filmen.)
Vad ser ni på ikväll?


Everything I do - Bryan Adams

4 kommentarer

Jennifer

11 May 2008 22:32

Crazy love tror jag den hette, sån där superlätt.
Har du läst "nya" Harry Potter boken på engelska?

sandra

11 May 2008 23:19

Svar: Det kan man säga. Blir ju lite lack när en sportchef går ut i tidningarna och kallar din påg för en lögnare. Och personangrepp är ett steg för långt, som spelare det är något man lär sig att ta.
Ja, publicitet gör ju mycket!

Tycker jag lät bra, lycka till! MFF fick ju styrk av AIK idag, så man är väl inte överlycklig för tillfället. Haha, den låten spelade alltid min pappa! Sånt älskar jag, riktiga fans som verkligen gör ett bra jobb att stötta sitt lag. Och jag gillar verkligen Hammarbys supportrar, de får mycket negativ kritik men det är alltid skön stämning på era matcher! Både borta & hemma.

Nja, jag kan väl inte säga att jag är så insatt i deras klacker. De har två stycken vet jag. Men jag sitter på VIP läktaren så det är mest att hålla koll på sin egen grabb.

Men efter matchen brukar de spela "Come on lets go Landskrona BoIS" riktigt skön låt faktiskt, haha. Ramar in matchen fint. Tror bara de kör den när de har vunnit, när de är ute & tackar.

Jo jag gillar det, vet att jag brukar flyta iväg när jag skriver. Men roligt med en tjej att snacka fotboll med :) Sov gott.

Steffi

12 May 2008 09:43

tack:D
den stora dagen närmar sig;)

Marcus Å

12 May 2008 10:07

Vad ska du hitta på idag då? :)

Kommentera

Publiceras ej