The oath..

3kommentarer

"Be without fear in the face of your enemies.
Be brave and upright so that God may love thee.
Speak the truth always, even if it leads to your death.
Safeguard the helpless and do no wrong.
That is your oath and this [slap] is how you will remember it.
Rise a knight and baron of Ibelin
."

Godnatt.

3 kommentarer

Ace

26 May 2008 23:53

Orlando Bloom som Balian i Kingdom of Heaven.

Sandra

27 May 2008 08:03

Svar: Det är bra att du accepterar det nu, jag menar det är inte hela världen egentligen. Självklart är det bra när man lyckas få med sig bra betyg och man ska satsa stort men man kan ju inte alltid få full pott. Det är ju ändå bra.



Det tycker dem absolut. Älskar Bones och det cittatet stämmer nog. Och killar är ganska känsliga dem också det är bara att dem inte vill visa det på samma sätt.



Jo men det är roligt tycker jag :)

Ja när man pluggar vidare får man ju ofta flytta lite på sig men det kan vara roligt att testa något nytt. Man kan ju alltid komma tillbaka. Ja det är nog inte det lättaste, men man ska aldrig säga aldrig.



Det gör dem alltid. Det är ju en bra idé men det är intressant.



Ja det är roligt med några lite längre kommentarer också.



Det är bra, alltid kul när man kan göra olika saker. Man lär känna massa olika nya människor. Och lär sig en massa.



Det kan jag tänka mig och jag har blivit bra mycket mer organiserad på senare år men jag är ganska tankspridd skulle jag nog påstå. Det har funkat, tror det är viktigt att man är lite olika också. Så att man lär sig något av varandra. Lite mer än 6 månader nu.



Det gör man absolut! Ja det finns ju mycket mer, sen tror jag att många missar spelet utan boll. Det är ju faktiskt inte bara spelaren vid bollen som gör ett jobb.



Ja och jag tror inte det kommer förändras. Det snackas en massa om att det ska bli en STOR satsning på damligan i USA. Men det sa dem ju när Beckham kom till LA också och sporten har inte blivit större. Dem har liksom sin baseball & basket. Det funkar inte där. Och även i England säger dem att de har liksom allting på herrsidan i tex Arsenal så att satsa en liten del på tjejerna skulle inte vara några problem. Men jag har svårt att tänka mig att det skulle funka faktiskt.



Det låter fint tycker jag. Sånt är alltid roligt att få för man kommer ju ha nytta av det.

Tobias

27 May 2008 09:00

svar: hehe alla kan ju inte vara bra ;)

Kommentera

Publiceras ej