Syrianska - Hammarby

2kommentarer

Det blev en målrik match i Södertälje när Hammarby tog sig vidare i Svenska Cupen. Det som först verkade som en klar vinst blev lite skakig i andra halvlek då Syrianska reducerade och kvitterade till 4-4 på ett Bajen med bara 10 spelare (Klebér Sarenpää frilägesutvisades i första halvlek).
image245
I den första förlängningskvarten sattes slutresultatet 4-6. Sedan avbröts matchen då några från hemmapubliken började kasta mynt och dylikt på plan mot Erkan efter hans mål, sedan byts han ut med känningar i sitt tejpade knä. Några minuter senare utvisas han från bänken efter att ha skrikit något - då kastar någon från publiken in en krycka mot honom. En krycka! Vem är så idiotisk?
Domare Hamlin valde dock att fortsätta den andra förlängningskvarten som bara spelades av och slutresultatet blev alltså 4-6..

Målgörare: Självmål SFC, Freddy Söderberg, Claudio Dadomo, Erkan Zengin, Freddy Söderberg, Erkan Zengin.