Nalkas ljuva sommar..?

1kommentarer

Hallihallå, jag har precis fått reda på betyg i Textkommunikation och fikat. Imorse fick jag spanskabetyg också. Det är två klara MVG:n. Jag är så glad nu.
Har även lämnat in historiaarbetet och börjat se på Blood Diamond på engelskan. Väldigt bra dagar, det börjar nalkas sommartid men fösrt är det samhälle (fredag) och svenska (måndag). Ingen av arbetena har jag börjat med.

Vad har ni gjort idag?

1 kommentarer

Sandra

26 May 2008 16:18

Wiie, grattis till dina MVG :) Nice!

Svar: Haha jadu killar kan konsten att gnälla, verkligen!



Ja alla vill nog hitta det där som dem är bra på och som dem trivs med att göra! Ja det ska ju vara roligt att gå till jobb.

Okej, så om det kommer någon ny så undrar alla vad det är för någon? Haha, så är det nämligen i Landskrona. Har du tänkt flytta någon annanstans? Ja det är inte lätt att hitta jobb i Skåne kan jag säga. Det tror jag med.

Ja lite mindre diviga, sköna & trevliga killar som alltid stannar och snackar med alla människor på stan. Sånt tycker jag är mysigt.



Det är klart det känns, det är ju det han vill göra som forward - mål! Ja det brukar bli lite så men alla hamnar i svackor och de allra flesta kommer ur dem. Så det vänder nog snart ska du se. Ja det är intressant jag vet att en del lag använder sig av mentala coacher och handledare. Det är ju utbildade psykologer som tänker sig mer in i den mentala biten av fotbollen. Intressant tycker jag! Jag läser ju psykologi just nu, det är faktiskt riktigt roligt.



Vad söt du är, jag blir alltid glad av dina kommentarer. Mycket text men det är bara kul!



Ja du är ju det. Det bästa med klubbar är väl egentligen att alla runt omkring som hjälper till på ette eller annat sätt kan känna sig delaktiga.



Jag har verkligen aldrig koll på läget, haha. Och en av de första sakerna jag lärde mig om Johan var att han tycker det är jätteviktigt att man håller tider. "Shit, det här funkar aldrig" var väl min tanke då. Men jag har skärpt till mig lite.



Du vet ju vad du snackar om, det märker man. Jag har inte heller varit inne på fotboll speciellt länge. Ett par år men jag har plockat upp mycket på vägen också. Man lär ju sig något nytt hela tiden, eller hur?



Ja det behövs så mycket, damfotboll ligger efter med hästlängder för klubbarna vet att dem inte tjänar något på att satsa för ingen bryr sig. Det är trist. Ja innan fanns det liksom en chans att någon skulle knappa in men nu går det inte.



Ja det är dem verkligen. Haha, ja lycka på plan brukar gå fint det! Det är en känsla det. Tror det är sånt som är jobbigt och när dem känner sig osäkra dem helst inte snackar om det.



Flytta-hemifrån´grejer? Men sånt brukar vara kul.

Kommentera

Publiceras ej