Lördag..

2kommentarer

Nu kommer folket snart, vi ska, som traditionen lyder här, samlas för att se på Eurovision Song Contest.
Jag tippar på att det blir sent.

2 kommentarer

Sandra

24 May 2008 20:10

Svar: Det var sjukt gott kan jag säga, rullade nästan hem sen, hihi.

Synd att Allbäck inte är med på måndag, får väl rama in biljetterna istället & minnas min "vackra" golfdebut, klubbor & jag går inte ihop! Haha.



Ja det är ju så, både för en själv & för dem som tittar så blir det ett fint avslut på ett sätt.



Nej det brukar inte fungera så länge, de flesta killar här som har flickvän som gillar fotboll. Alla är väl inte EXTREM intresserade men tillräckligt för att förstå.

Jadu det frågar jag mig själv varje dag, haha. Nej men han fick ju en tjej att gråta idag. Hon ville ta en bild med honom & började stortjuta när kompisen tog bild... så han har ju en annorlunda effekt på brudarna, haha.

Det kan jag förstå, grejen med fotbollskillar tror jag är hela paketet. De är ofta solbrända eftersom de är ute hela dagarna & vältränade. Sen är dem ofta ganska självsäkra vilket gör de flesta killar snygga om det inte blir arrogant. Det är verkligen svårt :) Men idag har jag snackat fotboll med en massa folk på stan, roligt!



Men precis, man måste ju göra lite förändringar i sitt spel annars blir det väldigt lätt att läsa. Det spelar ju ingen roll hur duktig den talangen är om han inte får någon hjälp, han är ju inte superman... eller? ;) Tycker jag låter som en bra spelidé faktiskt. Det räcker ju ofta till om man kan förvalta lägena på rätt sätt. Haha, jodå jag förstår vad du menar.



Haha, ojdå kanske inte ska säga sånt? :P Nej men han blir lätt det har jag märkt.



Åh vad skönt, när det gäller tjejkompisar har jag ingen som är direkt intresserad så jag brukar snacka med syrran & min bästa kompis är ganska intresserad vi gick mykcet på MFFs matcher förr men hon pluggar i england just nu. Sen har jag en drös killar att snacka med ju. Det låter bra, värva fler tjejer till fotbollen... fortsätt så :)



Nej det var inte tv, var på ett litet torg så skulle han intervjuas framför lite fans & så. Men han fegade ur & bad Pär gå upp istället. Stackarn var jättenervös, han gillar verkligen inte sånt. Men sen fick han ju vinna över mig i golf så det kändes ju bättre då haha. Jag stöttade, han ska inte göra sånt han inte trivs med. Men jag sa att han får lära sig att säga det innan & inte efter. Men det löste ju sig.

Marcus Å

24 May 2008 20:14

Vi håller tummarna!

Kommentera

Publiceras ej