Jag tyckte jag kände igen den..

3kommentarer

Det var nog den här han spelade i Kungsträdgården. Eller var det på Bengans?
Anyway, you gotta love Jason.


The remedy - Jason Mraz

3 kommentarer

Tobias

25 May 2008 23:41

natti natti ;)

Anonym

26 May 2008 00:01

Svar: Haha lite lat är han allt. Oj vad han kan gnälla över att han tränat ett pass på nästan 2 timmar. Av någon anledning är det inte alls samma sak när jag jobbat.



Jag sa det till honom, bara att vänja sig vid det. Tjejerna gråter när dem ser honom :P



Ja det är kul med människor som hittar något de är bra på och som verkligen brinner för det.

Det kan jag tänka mig, jag gillar egentligen mer storstäder men det har en viss charm när folk känner igen alla i princip & man kan prata med alla. Nej men det är ganska skönt med spelare som inte blir stämplade som stjärnor. Det måste ändå vara jobbigt tycker jag.



Ja det är ju klart, väldigt ungt ju! Har han måltorka just nu eller? Det händer ju alla, sen får man ett mål med sig och det lossnar. Mycket sitter ju ändå i huvudet på spelarna. Tycker det låter som ett bra mål man ska ha långsiktiga stora mål och mindre mål kortsiktigt och man måste ju börja någongång eller hur? Ja det låter bra det. Pär Cederqvist heter han, BoIS anfallare. Han har spelat lite här & var. Vet att han varit i England och Djurgården bland annat. Duktig kille, en av dem som min grabb hänger lite extra ofta tillsammans med.



Det får alla, det hör till sporten. Det går inte spikrakt uppåt för någon. Ja jag tycker du är klockren ofta. Får alltid så bra svar av dig!



Ja det är alltid bra med fler åsikter och idéer det kan man aldrig få för många av. Ja men det låter väl bra, det är verkligen roligt och givande att vara inblandad i ett lag. Spelar din bror i laget? Ja det förstår jag!



Ja hon har alltid varit väldigt seriös, vi är väl så olika man kan bli. Jag är mer stimmig & vet inte vad jag ska göra från en dag till nästa medan hon planerar in allt perfekt. Men vi passar ihop, kanske för att vi är olika :)



Jag gillar också att snacka, haha. Ja det är alltid roligt, man lär sig ofta något nytt eller tänker på ett annat sätt när man hör andras åsikter. Det är kul!



Nej det är verkligen tråkigt att det ska vara en sådan dominas där uppe. Nu har ju Malmö försökt att satsa på sitt damlag efter att de bröt med MFF. Men det känns redan i år att Umeå tar det IGEN. Det hade varit roligt om det kunde bli lite mer konkurrens. Jo men tjejfotbollen är så liten pga intresset. Jag menar jag vet ju vad våra tjejer tjänar i månaden och det är ju bara tragiskt att se vilken STOR skillnad det är från killarna. Min kille i Supettan tjänar nästan 3 gånger så mycket som våra absolut bästa tjejer i allsvenskan. Då snackar vi om landslagstjejer! Det finns inga pengar till damfotbollen företag satsar ju inte på något de inte får tillbaka på - herrfotbollen är mycket mer intressant för sponsorer & sånt. Tråkigt men sant.



Nej det är verkligen inte kul. Alltid lätt att tänka efteråt.

Ja han försvann, han tänkte göra det för han ville liksom ge tillbaka någonting. Men sen kände han att det blev för mycket så han fick väl lite panik skulle jag tro. Jag tror anledningen till att han stack var att för killar är det så känsligt att visa sig minsta lilla känsliga inför andra killar. Speciellt sina lagkompisar.

Gymnasiet gjorde absolut mycket. Man fick träna på det på ett helt annat sätt. Och som du säger så mognar man ju en hel del. Och tur är väl det?



Mat? Det handlade min också om haha. Åh vad mysigt att grilla, det är det bästa som finns. Låter trevligt med så många människor. Och alltid kul med presenter! :) Vad fick du då?

Ja det räcker med att umgås, det är det bästa som finns.

Min dag har varit bra. Vi stack hem till våra familjer efter träningen i morse. Och det var mysigt, åkte ner till Hällevik & Strandvallen. Där Mjällby spelar.. mysigt & jag sa att det var synd han lämnade dem för det är verkligen en så sjukt mysig arena. Men alltså, ja det är väl allt.

MATILDA

26 May 2008 11:25

åh.. jason :D

Kommentera

Publiceras ej