Hit your head and then forgot your name..

4kommentarer

Godmorgon..,
Sov till en timme sedan då alla skulle upp till samling på Kvarnängen. B-laget möter KRIS IK klockan 13, jag ska försöka få lite sällskap innan jag åker dit. Nu sitter jag och lyssnar på Jason Mraz, because unlike some I am not tired of him.

När jag kommer hem sedan blir det effektiv pluggning, jag förstår inte att jag ska hinna.
Vad gör ni idag?

4 kommentarer

Sandra

18 May 2008 12:35

Svar: Det finns alltid mer utrymme för att göra en dålig match när man kommit högst upp. Ja det är det som kan vara lite trist med Allsvenskan, man ser att de inte alltid ger 100%, sånt irriterar mig. Precis & viljan att vinna kan ta en så långt.



Det kan jag tänka mig, det är synd att det är så lite intresse för cupen i Sverige. Så det var en bra match iaf? Ja, ni får inte så mycket straffar till er fördel väl?

Ja, det är en lite knepig men mycket trevlig kille så det är ju roligt att han fick göra ett mål mot allsvenskt motstånd. Ja, repriser behövs inte alltid man ser allt.

Ja då är det uppehåll på riktigt när de åker ner.



Jag erkänner att jag är lite avundsjuk också, men det är roligt för dig! :)



Lite trist är det, de vill mest ha ett rakt mittfält & sen har de lite mer offensiva krafter på kanterna. Tror att Linderoth vill vara lite extra säker med två defensiva mittar. Nej absolut inte. Haha, det tyckte jag var ganska roligt och BoIS slog Sirius med 4-0 för två veckor sedan. Så helt utspelade kommer de absolut inte bli idag.

Marcus Å

18 May 2008 13:34

Han var ju grym i IFK :D

Sandra

18 May 2008 13:48

Svar: Hoppas på att få se en sånn inställning idag, cirka en timme till avspark :)



Ja det är ju helt sjukt, i England är det en sånn prestige att vinna cupen här är det liksom mer "skitsamma". De stora lagen satsar oftast inte & kör med B-laget & det tycker jag är tråkigt. SvFF säger att de vill satsa på det men gör det genom att lägga en "cuphelg" i Gävle... det förstår jag inte riktigt. Kul att de körde fullt lag. Ja det är verkligen den bästa biljetten till Europaspel. Det vet ju BoIS, det är deras ända chans att komma ut i år. Så det är en stor chans.



Nej så är det ju, alla kan ju inte vara bra för att de spelar i U-lagen till storlag. Men samtidigt så får de så många lag att de kan producera ett antal bra talanger ändå. Ja och jag tror att det krävs mer vilja än talang också. En spelare kan ha hur mycket talang som helst, men har han inte viljan kommer han ingenstans. Och en spelare som kanske saknar det där lilla extra kan säkert få en bättre karriär bara för att han verkligen kör 110% varje match & träning.



Vi får väl hoppas :) Han har en plan, så får vi se hur den fungerar.

Tobias

18 May 2008 13:53

svar: fotboll, haha så trist :D

Kommentera

Publiceras ej