Hammarby- Gefle

4kommentarer

Det började segt, det började jobbigt och det var mörkt. Ett tag. Sedan vände det.
Jag måste säga att det hårda spelschemat ser ut att visa sig på laget, Petter Andersson, Erkan Zengin och Pauliño såg ovanligt trötta ut och Petter (den underbare) fick ett gult kort i andra som säkerligen var ihopräknade fel han gjort.
Förutom dåliga avslut åt båda hållen i första fick Bajen en man utvisad, Jose Monteiro kapade en Gefle-anfallare då han inte hann ikapp att rensa och bortalaget fick dessutom straff. Rami Shaaban gick åt rätt håll men lyckades inte hålla undan 0-1 målet, han var däremot lysande i resterande matchen. Där visas klassen vi köpte honom för.

Det var segt även i början av andra halvlek, men det vände i 80:e minuten då Charlie "jag bevisar att jag är värdig varje match" Davies sköt det efterlängtade kvitteringsmålet. Trycket vi sedan hade var skönt att känna och i förlängning, 93:e minuten gjorde, annars så osynliga Claudio Dadomo, ett snyggt mål i näthörnet. 2-1 blev slutresultatet och Hammarby ligger nu på en sjätte plats med 18 poäng inför uppehållet.