Första semifinalen..

1kommentarer

Montenegro - Lite tråkig sångare men låten var i stil med Eros Ramazotti vilket jag gillar. På originalspråk, lite charmigt att de inte har lagt in en engelsk klyschtext..
Israel - Är det Dana International, som kille denna gång. Falskt är det och den är inte bra heller. På israeliska, kunde väl ha varit fin om han sjungit bättre.
Estland - Oj, skämt! Ska man göra en Markooliolåt ska man heta Marko Lehtosalo och veta vad man snackar om! Och sjunger han leta svett?
Moldavien - Hon sjunger så falskt men försöker dölja det i en bossanovalåt. Kunde ha varit lite skön om en duktig sångerska sjungit den på bra engelska. Och 90-talet kom tillbaka i deras kläder.
San Marino - Första gången i tävlingen behöver man inte vara bra. Varför ska alla vara depprockare? Några lyssningar så kanske den blir bra.. Potential på originalspråk.
Belgien - Låtsasspråket är fånigt. Varför ska man hitta på ett språk när man redan har ett antal egna officiella språk i landet? Det känns som en barndänga som Ich bin Schnappy, ein kleine krokodil.
Azerbadjan - Åh, herregud! Är det en höna! Nej det var en ängel och en djävul. Lät som Take me as I am, no tears for you.. ett tag där..
Slovenien - Gulligt, men blev det techno efter pianot?
Norge - Radioproducerad jävla hitlåt! Norrmännen är inte dumma. Mycket bra.
Polen - Hello Maria Carey! Det börjar som en låt vi känner igen och slutar som en låt vi känner igen.
Irland - Det här är ett skämt från det stora schlagerlandet Irland med texter i stil med Ireland douce points..
Andorra - Något pop-beat om Casanova. Säkert den sången som kommer fastna på hjärnan - motvilligt. Bombombom.
Bosnien Hercegovina - Kan man sjunga så entonigt? Lite las ketchup/boyband..
Armenien - Det var influenser lite från överallt. Inte så dåligt tror jag.
Holland - Mycket grekpop är på gång, denna gång på engelska från Holland.
Finland - De kör hårdrocken igen. Men nu är gamla vanliga pekka som inte vinner tillbaka. Hade de inte övergivit de där språket förut?!
Rumänien - Är den fin eller är den fin?
Ryssland - Dima är tillbaka, han var med för ett par år sedan tror jag, kanske var han från Idol. Nu sjunger han på rutten engelska: It will näver bee impåssiibell...
Grekland - Skönt att höra att även Grekland har grekpop! Välkomna sommarplågan redan nu..

1 kommentarer

Sandra

20 May 2008 22:41

Svar: Absolut, det var skönt att komma hem en stund. Slippa "farliga" Landskrona för en kväll.



Ja det är egentligen ett mysterium det där, han har ändå haft ett benbrott & visst hade han en knäskada också? Nej eller hur? Han måste vara grymt bra tränad alltså.

Det måste ju verkligen vara det, Johan har pratat om att plugga vidare nu när han slipper jobba vid sidan om. Hade ju varit en bra idé för man vet ju aldrig vad som händer liksom. Ja verkligen, lite läskigt att tänka så. Alla tjänar ju inte miljoner.



Aha, vad trist. Då kanske det är erat år i år? Haha, det är nog så. Det kan jag förstå ;)

Haha, vi får väl se hur det blir men jag har en känsla av att det tar stopp för våran del. Brukar göra det. Ja det är BoIS matchen & min systers födelsedag så det blir lite krock där.

Kommentera

Publiceras ej