För den tjufemte smäller det..

6kommentarer

Då finns dé ingen som tar´en, man är kung kung i baren.. 
Haha, kanske inte riktigt.

Det är mors dag idag och vi ska fira morfar som fyller år imorgon.

Vad gör ni denna soliga söndag?

6 kommentarer

Tobias

25 May 2008 12:35

svar: du får se vad det blir : )

Tobias

25 May 2008 12:53

svar: till 30e juni ;)

Tobias

25 May 2008 14:02

svar: jag vet, jag vet =D

Anonym

25 May 2008 15:38

Denna soliga söndag sitter jag tyvärr inne med historiaarbetet... Det måste ju bli klart :p

Marcus Å

25 May 2008 15:54

Delta gärna i min frågestund :)

Sandra

25 May 2008 15:55

Svar: Det är okej, brukar också göra så :)

Ja kusten är fin!

Nej golf funkade inte så bra för mig, men ingen ville ju spela med min älskling så då ställer man upp.. lite ska han ju jobba också :P



Ja det är inte lätt alltid. Det är bättre att se fotboll med folk som förstår, så kan man ha andra kompisar som man pratar annat med.



Haha, ja vilken stjärna han är. Han blev så nervös när hon började gråta. Bara log & visste inte vad han skulle göra.



Ja jag tror det, brukar bli lite speciella men härliga killar. Haha, ja det är verkligen inget fel det :P Ja det är lite extra snyggt med en kille som kan spela riktigt bra! Ja det var faktiskt roligt att träffa lite supportrar, det är en helt annan grej i en liten stad - mer mysigt & alla pratar med en.



Coolt ju att komma upp i A-laget som 16 åring. Inte illa. Skyttekung, alltid trevligt att ha sånna i sitt lag. Jag är ju inte så insatt i BoIS för jag har aldrig sett dem innan men tydligen var dem en katastrof hela förra året men tack vare Pär & hans mål klarade dem sig kvar i Superettan. Så det är alltid tacksamt med en kille där fram som kan ösa in några mål. Det är ju trots allt det som sporten går ut på - att göra flest mål.

Inte så konstigt att det går upp & ner ibland för en 16 åring. Det är som sagt ett ganska stort ansvar att ta. Det där var klockrent sagt!

Det brukar vara uppskattat när man ställer frågot så dem får tänka till lite. Det kan ju ge dem nya idéer också. Så det skadar aldrig tycker jag. Assisterande låter ju inte helt fel :P



Nej det blir lätt massa annat att snacka om liksom, vi pratar inte så ofta just nu. Hon pluggar till läkare där borta så det är ju ganska tufft & fullt upp med skolan. Ska bli kul att hon kommer till sommaren. Ja killar brukar vara bra att snacka fotboll med. Jag vet att många var lite skeptiska först men dem tycker det är riktigt coolt sen när dem märker att man kan mer än vad de tror. Och då tycker dem det är extra kul med en tjej att snacka lite med. Ja precis.

Det är bra det! Försöker jag också göra, det är kul. Haha, gulligt ju. Det låter bra det tycker jag. Ska försöka lura min lillasyrra till BoIS sommarskola hade varit kul. Jag tycker det största problemet med damfotbollen är dominansen - INGEN utmanar Umeå i Sverige. Ja det är synd faktiskt för det är ganska kul att se även om det blir ett helt annat tempo än för herrar.



Haha ja han var lite sur på sig själv efteråt. Men han gillar inte att göra sånna grejer. Kollade på ett webb-tv klipp från presskonferansen när han presenterades som nyförvärv och han svettades som jag vet inte vad. Men igår vet jag inte riktigt vad som tog åt honom. Jag var redan i stan eftersom tältet var precis utanför våran lägenhet och han hade träning precis innan. Jag såg när han kom dit för han gick förbi och tittade in. Sen försvann han och jag fattade ingenting. Väntade superlänge och sen kom han med tre lagkompisar som varit och letat rätt på honom. Så han smet iväg där. Ska lära upp honom. Tyckte alltid det var jobbigt innan att prata framför folk men det har släppt.



Förresten låter som du har en mysig dag idag, hur firar ni? :)

Kommentera

Publiceras ej