Ett kort istället..

1kommentarer

Kom på nu vad långt det förra inlägget blev. Kör med ett kort nu istället..
   Självklart blev det inte någon förberedelse inför engelska, men hur svårt är det? Bara locken i mina öron släpper så att jag hör vad de säger imorgon på hörförståelsen (det kan ju hjälpa menar jag) så ska det nog gå bra ändå.
Borde snart gå och lägga mig..

1 kommentarer

sandra

14 May 2008 22:58

Svar: Ja han har väl ett av Sveriges vanligaste namn - Johan Persson, hehe. Jaså det gör han? Men de där Johan killarna är bra :) Ja det var jättekul, jag var typ den enda på VIP som flög upp ur stolen, trillade ju nästan ner från läktaren :P Nej han är defensiv mittfältare så det blir väl inte några mängder mål. Första gången han gör mål sen jag träffade honom.



Nej det kan man verkligen inte. Ja eller hur? Underksattning skadar alltid det laget som är "bättre". För sämre lag slutar aldrig kämpa & ibland är vilja nästan viktigare än talang och teknik.

Jag gillar Mackan, men jag tror det är för han varit i mff sen barnsben & han alltid varit trevlig men han har inte leverart.

Ja den nicken är ju helt suverän, Henke är verkligen en grym fotbollsspelare. Zlatan är helt klart kung & Ricky har tagit bra hand om honom nu när han varit hemma i Malmö så han kan nog spela ;)

Kommentera

Publiceras ej