Do, did, done..

2kommentarer

Så, nu har jag slutat för dagen. Väldigt krävande lektioner. Muntligt nationella i spanska och klassråd på svenskan. Ska hinna skriva lite historia nu innan jag går hem. Ska jobba också mellan 15-18, det blir avgång ikväll.

Vad gör ni idag?

2 kommentarer

Julia

23 May 2008 14:13

haha, jag har också haft spanska nationella idag och det jag apa rent utsagt. Min lärare hatar mig för att jag var sjuk när de hade prov så hon la sig i hela tiden när jag pratade!

Gick det bättre för dig? :)

Sandra

23 May 2008 16:57

Svar: Haha nej verkligen inte, det blir långtråkigt. Ja det ska ju göra det! Jag håller med, ibland måste man förnya sig.



Nej jag tror också det är så, man vill ju inte sluta men han börjar väl bli gammal nu. Kanske kan pensionera sig & ta det lugnt :P Haha, ja det skulle ju vara det då!



Ja precis och det måste ju vara surt för den killen att stå undan för någon som faktiskt sagt gång på gång att han har slutat. Jo det är ju så.



Nej jag kan säga att vi inte är många som går på matcherna, men så är ju många killar singlar också.

Den var ett riktigt sömnpiller, bollen var mer i luften än på marken. Ja då är det helt okej men nu var liksom spelet kasst, sämsta matchen i år.

Han är en riktigt känslomänniska, men på något sätt är det skönt. Jag vet att det betyder så mycket för honom & han blir liksom sur men han går undan. Och sen sover han på saken, går till träning & snackar igenom det med de andra killarna sen är det liksom slut och han fokuserar på nästa match.



Ja det är mer än bara spelet, allt runt omkring är ju så härligt också! Dem är jättegulliga, hon är supertrevlig. Nej hon gillar honom bara som fobtollsspelare, hon är 10. Men hon skrev ett brev till honom en gång där hon sa att hon önskade han var hennes storebror. Haha, det tyckte han var lite sött.



haha, exakt :) Vad händer i helgen då?

Kommentera

Publiceras ej