Casu consulto - Accidently on purpose..

3kommentarer

Ska sova nu. Tidigt för en gång skull. Gonatt på er..

3 kommentarer

Tobias

30 May 2008 06:28

svar: precis! go morgon :D

Sandra

30 May 2008 09:03

Svar; Godmorgon :)

Nej skolan var inte så tråkig egentligen det var andra saker som gjorde att jag slutade. Jag mådde inte alls bra då och det gjorde att jag slutade. Lite synd för jag hade riktigt bra kompisar i den klassen men jag var 16 år och utbränd så det var ingen idé att försöka just då.



Det tror jag med och sååå underbar är hon inte. Ingen gillar nog Ebba von Sydow mer än vad hon själv gör.



Min pappa är ju helt pryltokig han ska testa ALLT! Haha jag är fortfarande helt lost och det roliga är att när det gäller datorer så är det mig folk frågar för jag använder dem så mycket. Lite pinsamt då när man säger "alltså, jag kan skriva".

Inte riktigt men han är lite datanörd tror jag. Han njuter verkligen av att slippa jobba numera om man säger så.



Det gör hon absolut! Alla hatade henne i England det var liksom HENNES fel som kom där och snodde Beckham. Vaddå har han ingen fri vilja eller? Haha men engelsk press är ju helt sjuk egentligen. Ja precis det lär ju inte vara så roligt att läsa allt sånt när man blir äldre.



Måste ha sett grymt kul ut och vi trodde vi var så himla grymma.



Nice slippa plugga lite :) Skönt, hörde att ni hade jättevarmt? Skönt, när får ni sommarlov då?

I helgen vet jag inte riktigt. Jag jobbar på lördagen som matchsekreterare och vi möter faktiskt Hammarby :) Sen ska jag nog ut med några av tjejerna där. Söndagen blir matchuppladdning innan matchen mot Åtvid. Helt sinnes, Landskrona har tre matcher i nästa vecka. Vad gör du själv i helgen?

Sandra

30 May 2008 15:48

Svar: Det var jättegott :) Jag hade två små idag som gick bra.



Ja det är bättre, gäller ju att komma rätt in i det. Det var inte roligt alls men å andra sidan så mår jag bättre nu än någonsin så man tar med sig något från alla erfarenheter.

Nej det är inte alls bra när man stressar för mycket, det tar mer på kroppen än vad man tänker på och det gäller att lyssna på kroppen och vara lite försiktig.



Verkar så :)

Han brukar alltid vilja vara först med det mesta, han är som en tonåring ibland.

Nej det är ju skitsvårt allt sånt där. Ja den sökrutan vet jag inte vad den gör haha.

Superettan passar honom perfekt.



Kan vara så för engelska tabloids är helt sjuka.



Men eller hur? Haha. Vi har några bilder tror jag, mamma har väl i sina lådor kan jag tänka mig.



25? Låter ju inte helt fel vi har väl 22 här så inte så långt efter. Lite ledigt ju jag börjar inte jobba förrän i slutet av juni så det är skönt. Hur många veckors jobb blir det?



Ja det blir tufft sen blir det ju lite speciellt att möta Mjällby. Men jag har lovat att uppföra mig även om dem är elaka. Jovisst, det kommer ju gå bra :) Nej ligger en poäng efter Häcken & Assyriska så nu gäller det att inte tappa för mycket mark. Ja ska bli kul med EM vi ska ner & se matchen mot Ryssland kommer bli så kul. Mycket fotboll i helgen med andra ord :) Kul! Ja men det är lite lättare att plugga nu också när man vet att det blir klart och man får paus.

Kommentera

Publiceras ej