Biblioteket..

1kommentarer

Jag har fått rätt mycket gjort på historian nu, satt kvar efter lektionen i biblioteket. Alla andra gick hem eftersom SP-tiden är frivillig nu i maj. Det känns skönt att ha kommit någonstans, tror faktiskt inte att det är mycket kvar alls att skriva. Nu ska jag hem, äta lite och ta det lugnt innan teorin ikväll. Man skulle ju lägga sig i L-ABC snacket också..

(Ska inte glömma spanskan och textkom.blocket med teorianteckningar i..)

1 kommentarer

Sandra

22 May 2008 15:43

Svar: Nej det är sjukt svårt alltså, jag vet inte heller vad jag ska plugga efter studenten. Jaha vad roligt & alltid bra att tjäna pengar! Som sagt, jag vet inte. Nu tar jag studenten & jobbar extra som servetris men det är nog inte min dröm direkt. Svårt.



Det tycker jag också. Hoppas på det, han är en smat kille. Ja det kan man ju fråga sig, får väl se. Det finns en kille han alltid är med när jag träffar honom i Malmö ... kommer inte på hans namn nu.

Nej jag menar hur många andra "chefter" skulle ringa upp någon och be dem komma tillbaka när man slutat tre gånger, haha. Det är ju bara skumt egentligen.

Petter Andersson är väldigt duktig. Berhang Safari i Malmö också. Petter Larsson i HBK, finns ju en del talanger trots allt. Och Rasmus Lindgren tycker jag blev rånad på en plats!



Jaha vad kul :) Haha, hon trodde det ändå? Min mamma tycker att det är först nu jag har en "vettig anledning att gå på fotboll pga Johan :)

Haha, inte egentligen. Pappa är ju norrlänning & har varit med ÖSK på läger en gång så det har hängt med sen han var liten. Mamma blev HBK:are när Micke Nilsson spelade där, han har jobbat hos henne så det var ju lite kul.

Och Jenny, min syster hon har varit Elsborgare sedan hon var 5 - ANDERS SVENSSON säger jag bara. Haha, hon är hans största fan tom hans fru hälsar på henne nu.



Terry är väl den enda som inte är köpt? Det är ju ett köpelag de där Chelsea.

Kommentera

Publiceras ej