Min Mackan, typ..

9kommentarer

Jag måste så här i EM-tider erkänna något så att ni vet.

Jag, Matilda, gillar Marcus Allbäck! Han är fantastisk och jag kommer sakna honom i landslaget när han går, om han går..Hoppas på ett riktigt bra mästerskap nu och att han och Örgryte tar sig upp i Allsvenskan så att jag får se honom mot Hammarby på Söderstadion nästa år.
Vem är er favorit i landslaget?

9 kommentarer

Erica,

08 Jun 2008 21:52

SVar: haha neee:P

Typ så mycket jag vill, 10 veckor`? ^^

Sandra

08 Jun 2008 23:21

Ska bli så roligt att se Johan spela mot honom i Göteborg, måste nog försöka ta mig upp då!



Svar:

Ja usch det var en tung förlust, killarna var helt knäckta efteråt. Tyckte synd om dem. Johan var ganska rastlös när målen trillade in men han tog det ganska bra ändå.



Det var ju jättesnällt av dem!! Riktigt avis är jag. Ja det förstår jag :)



Han dyker ju ner i gräset varje gång någon petar till honom och det tråkigaste av allt är att han har tekniken att spela sig ur dem situationerna så det känns så löjligt!



Haha nej dem tycker nog inte det. Det blir kanske lite tröttsamt för dem. Det är ju så.



Det har nog med det att göra också, att man vill bevisa att man kan. Det är alltid svårare att vinna när folk förväntar sig att man ska göra det. Utan press kan man koncentrera sig fullt ut på sitt eget. Men det är alltid lättare att spela fotboll mot ett lag som faktiskt också spelar och inte bara försvarar.



Nej det kommer kännas lite skumt med nya spelare i laget. En del är svårare att göra sig av med än andra, eller vad man ska säga haha. Nej det finns inte mycket att ta från när det gäller yngre spelare faktiskt. Jo det betyder nog en svacka tyvärr tror jag det kommer ta ett tag innan vi får ett bra landslag när en del av dessa gamla slutar. Haha ja jag hoppas på det och att BoIS vänder för det är inte bra när kämpar takterna försvinner. Johan saknades nog faktiskt idag.



Ja eller hur? Och dessa tävlingsmänniskor som fotbollsspelare är, det är sjukt.

Det händer att jag vinner, jag njuter varje gång han blir galen haha.



Det hade varit roligt och är såklart målet att komma till en större klubb i framtiden. Det låter något det :)



Nej det gäller ju inte så mycket men det är också mer i Sverige, utomlands är det tydligen jättestort även med U21 mästerskapen och lagen. Det är ju trist att våra unga talanger inte får mer uppmärksamhet. Media skiter ju i det också så ingen hänger med.



Ja tjugonde, midsommarafton i år :)



Det var en ganska bra stämning tycker jag faktiskt. inte på bois fansen som faktiskt gick innan matchen var slut för att protestera mot dåligt spel. tyckte det var lite dålig stil, förstår om dem var besvikna men killarna ville verkligen vinna. Det var ingenting dem gjorde med flit så det hade varit bättre att stötta än att gå! Johan slapp ganska mycket skit mot sig men lite fick han höra ändå.



Tobias

08 Jun 2008 23:32

svar: jag är schysst, genomsnäll :)

Tobias

09 Jun 2008 00:14

svar: jag säger till när jag är i nynäs i sommar så ska du få se hur genomsnäll jag är :D

Tobias

09 Jun 2008 00:27

svar: hemskt gärna, eller två ? :D

Tobias

09 Jun 2008 00:29

svar: sounds great!

Tobias

09 Jun 2008 00:33

svar: yes, säg till när du kan bara :D

Tobias

09 Jun 2008 00:35

svar: säg till när du fått =)

Tobias

09 Jun 2008 00:39

svar: bra!

Kommentera

Publiceras ej