Change of plans..

3kommentarer

Efter lite ändrade planer blev jag hemma istället.
Tråk säkert, men det behöver jag.

Det blir nog godnatt snart, kanske ser klart på Kingdom of Heaven först.

3 kommentarer

Sandra

07 Jun 2008 01:05

Synd att det blev andra planer. Haft en bra dag?



Svar: Ja verkligen! :)

Det kommer bli riktigt spännande när Allsvenskan drar igång igen. Blir mycket fotboll då :) Ja inte långt kvar innan det är dags igen ju.

Man tycker ju det men dem såg supersega ut igår, ingen sprang på bollarna och det var ingen som kämpade alls kändes det som. Det sa dem sen efter också.. lite roligt att de andra killarna snackade med mig medan Johan fick tokspel! Ja precis och det är inga juniorer vi snackar om här, det är ju faktiskt spelare som får betalt för att göra det dem älskar. Då får man faktiskt jobba lite också.

Ja, vi kollade efter matchen och det var 2-1 i skott på mål så kan du ju gissa hur kul det var! Blev 0-0 till slut så en poäng fick de med sig i alla fall och det ska dem vara nöjda med för Degerfors hade väl den enda farliga chansen egentligen.



Det blir ju det & i Allsvenskan finns inte de där riktiga bromsklossarna som finns i Superettan. Sånna lag som kör 100% försvar det går liksom inte att spela! Det brukar ju vara det men BoIS har ändå varit uppe många gånger innan och har en rutin från Allsvenskan som borde hjälpa lite. Sen måste man nog (tyvärr) få in några nya spelare för att klara sig. Jo så är det ju alltid.



Tycker jag också att han verkar vara. Jo jag gillar också Allbäck han är liksom en sånn spelare som alltid levererar. Har nog aldrig varit besviken på hans insats i någon match, han jobbar alltid för laget. Nej han är ju inte älst vi har ju ett riktigt pensionärs lag haha. Haha jo du sa det ;)

Det blir nog en bra utmaning för honom och ÖIS har ett bra lag faktiskt. Med Pavel som spelade tillsammans med Johan i MAIF förra året, han är verkligen grym! Och några andra, tex Elmanders bror. Så jag tror att dem har en bra chans att gå upp i år. Vet att Johan tippade dem som favoriter innan säsongen. Jo man måste verkligen vinna de matcherna annars blir det svårt att hålla undan de andra lagen för det kommer som sagt bli mycket jämnt i toppen tror jag. Det är det som är problemet man kan aldrig slappna av.



Jo sommaren är ju underbar, så skönt att kunna vara ute hela dagen.

Haha vi gick förbi minigolf banan idag och Johan skojade med mig och frågade om vi skulle spela.. hrm, tror inte det! Nej då är det inte speciellt roligt!!



Jo lite tur måste man allt ha. Jo det är verkligen flyt det. Så kul!



Haha det är bara en liten håla. Flyttade från en LITEN stad till en ännu mindre!



De flesta killarna i A-laget har nog några U21 matcher bakom sig tror jag men inte alla. Nej alla kan ju inte komma fram innan 21. Ja precis det blir ju lättare för de spelarna att ta sig till landslaget senare.



Kan vara så men jag har hela tiden varit lite skeptisk till det hela. Som om han behöver mer tv-spel att hålla på med liksom men det är faktiskt roligt! Haha den idéen gillar jag, ska jag absolut göra bara för att se hans min :)

Han har lugnat ner sig lite i alla fall, igår när jag kom hem var han helt vansinnig och samma sak i morse. Det borde dem ju förstå men det är liksom ett konstigt folk där.. och man vill ju gärna inte stöta på dem på läktaren heller. Känns inte så roligt.

Annika

07 Jun 2008 11:40

Japp det ska jag, har sökt till Nackagymnasium och borde komma in. Känner ingen som sökt min linje eller ens till min skola så det är ganska så nervöst... Vilken skola går du i?

Jennifer

07 Jun 2008 11:58

Då kommer du tjäna en massa pengar i sommar med andra ord. Om du ska jobba hela sommaren, har du inge ledigt alls?!

Jag har inte heller fått veta tiderna, men gissar på att de kommer ligga mellan 8-15 ca.

Kommentera

Publiceras ej