Only one..

6kommentarer

Nu skiner solen igen, blev något orolig när det spöregnade imorse. Men det var alltså meningen att matchdagen skulle få finväder. Snart är det dags för avslutningslunch med släkten och sedan bär det iväg mot Kungsträdgården..
Sverige, det bästa på vår jord..


Campione - E-type

6 kommentarer

Sandra

10 Jun 2008 13:32

svar: haha enorma problem :)



holland har jag ganska bra koll på, gillar deras spelstil och deras spelare riktigt mycket. bästa matchen såhär långt. och jag tycker att tyskland och holland är de lag som imponerat. höll du på italien?

ja sebastian ska spela hade varit roligt att få se honom "på riktigt" i landslaget. se vad han kan göra. jo ljungberg känns ganska given, synd om chippen men det är stenhård konkurrens och lagerbäck är inte känd för nytänkande. sen får vi se om tobbe spelar, anders trodde faktiskt inte han skulle starta ikväll.

hoppas det inte regnar då, inte så kul att vara ute då ju. blir inte malmö ikväll men vi hade tänkt gå ut med killarna och deras tjejer. kolla på ett ställe i stan men dem verkar vilja ställa in för det blev så mycket tjafs med supportrarna om det där. och killarna orkar inte ens ta diskussionen just nu.



Ja hade varit underbart då. Bara kolla den stämningen som var under holland-italien igår. sånn jäkla atmosfär. så ska det vara!!



Och allsvenskan håller ju inte alltid toppklass, så superettan kan vara ruggigt seg. ja det ska ju vara skillnad och det är väl därför det är svårt för nykomlingar att hålla sig kvar. lättare att sno några poäng från lag som degerfors, väsby united och enköping. än bottenlag som trelleborg, gävle och örebro. så skillnaden är ganska stor ändå.



nej det är ju inte den flashigaste platsen att spela på kanske. man blir lite i skymundan och sysn mest när man inte är med så att säga. jo han kan nog spela men som jag sa, anders hade sagt att han trodde nog att dem väljer anders svensson som defensiv istället för tobbe är inte helt frisk ännu. vi får se hur det går, hoppas han kan spela.

haha det låter bra det, hade varit kul om allbäck avgjorde bara för att se hur rubrikerna sett ut. han gör ju mål men ändå är det alltid kung zlatan och henke!

är elmander skadad? trodde bara han var ur form. nej han känns inte aktuell faksitk.



Det är nog ganska svårt ändå men någonstans måste man få med både och. man kan inte bara satsa på att köpa in spelare, bara att titta på hur det gått för mff senaste åren. fiakso så det heter duga med det kapital som dem ändå har.



Ja verkligen, det hade varit jättejobbigt att kolla på ett VM eller EM om Sverige inte ens var med.

Det är alltid mycket gnäll och svarta rubriker när det kommer till svenska landslaget. haha den grejen med zlatan är så löjlig tycker jag. visst, inte hans jobb att ta ut laget men han sa bara vilka spelare han gillade.. känns ju inte som jordens undergång precis.



Det har vi faktiskt varit och jag tror att många överskattar sverige som lag. Vi tror att våra spelare är större än vad dem är men dem är inte så välkända ute i europa ändå. det är väl ljunberg, zlatan och henke då. så på det sättet är det faktiskt riktigt bra att komma till så många slutspel med det motstånd som faktiskt funns.



Nej det gör tyvärr inte det!



Vinnarskallar är bra tyckert jag ;)



Ja precis, det är bara att ladda om. Falkenberg hemma på måndag nu men då är jag i Österrike så dem får klara av att vinna på egen hand hihi.

Jag fick en kommentar från nån mjällby supporter till min blogg men sen var det två stycken som kom upp under matchen och kommenterade lite.. bara att skaka på huvudet och ignorera dem.

Sandra

10 Jun 2008 16:02

Svar: Haha nej det gåååår inte.



van der Saar är långt ifrån en favorit hos mig. Men van der Vaart & Snejider är grymma verkligen, mina favoriter sen dem spelade i Ajax. Sen Heitinga gillar jag men han kom inte in förrän i slutet. Många bra spelare :) Nej Frankrike var en besvikelse för mig igår måste jag ändå säga så jag tror Italien & Hollan tar sig ur gruppen. Det var synd, tyskarna var riktigt vassa faksitk. Jo italienarna är väl inte kända för att stå på benen, var faktiskt imponerad av att van Nistelroy inte kastade sig där i straffområdet och försökte spela. Inte många som gör så. haha ja det var faktiskt ganska skumt att han räknades som en spelare det trodde jag inte. men det var tydligen helt rätt. johan var ganska förvånad han också men du vet hur han är med regler hehe



Han platsar absolut, han är riktigt bra tycker jag. Jo Anders är riktigt bra, eller så får våran mff kapten starta. Jag gillar Daniel Andersson men tror nog det hade varit bättre med Anders.

Härligt, då blir det nog en fin kväll!

Ja dem ville se matchen tillsammans så blir det såhär, det är bara tråkigt tycker jag. Supportrar ska inte lägga sig i så mycket om vad som pågår utanför planen. Och sen sprida ut lögner om att t.ex Sebbe (målvakten) skulle varit bakfull i söndags när han spelade, då blir man bara trött. Johan fick skäll av nån kille igår i affären också. En del människor alltså. Men nu ska vi i alla fall till Åhus och kolla, slipper man knäppisarna och kan bara umgås med killarna och deras flickvänner.



Jo jag tycker det är något speciellt med Allsvenskan ändå även om tempot är lägre än större ligor. Ja precis det tar tid att komma in i ett högre tempo, det gör det. haha just det, skicklighet heter det :P



Absolut, det finns spelare som löper sönder andra laget och sen kanske missar några målchanser. Då ser man bara att han missat sina chanser men ingen tänker på att den killen faktiskt skapat dem också. Det är så lätt att se det uppenbara men missa det som ligger bakom. Så en del som inte gör spektakulära saker får inte stjärnstatus även om dem sliter i bakgrunden. Ja det är ju synd, då märker man ju hur viktiga dem egentligen är.



Absolut, det är det bästa med Allbäck. Man vet att man alltid får 110% engagemang och han gör alltid sitt jobb!

Jo jag minns att han gick ut, jag såg aldrig matchen för jag satt på IP och kollade BoIS men hörde något om det, ja. Nej har inte varit hans år i år.



Nja har inte gått så bra dem fyra sista åren. Slutade nia förra året, sjua 2006 och femma 2005. 2004 var det guld och den känslan kommer jag aldrig glömma det var en sånn väntan på första guldet på 16 år och när det kom exploderade verkligen hela stadion. Jo så är det ju och det gäller att hitta balansen mellan närliggande talanger/egna produkter och importerade spelare. Bajen tycker jag faktiskt är ett utav de få lag som vågar testa och i år är det roligt att även malmö gör det. Kanske det är pengarna som inte räcker till men jag tycker det är bra att dem gör på det sättet. Jo jag är faktiskt riktigt imponerad av honom, bättre än Rami faktiskt!



Nej det går inte att undvika, men det är roligt att det blir så stort. Sen kanske man skulle lägga fokus på lite andra saker. Haha ja det där bråket alltså. Hur många gånger tror du Johan kommit hem och varit skit lack på nån kille i laget och tyckt han var idiot. Det blir en sånn stor grej av allting sånt när saken är den att spelare ryker ihop på träningar oftare än man tror. Det behöver inte alltid betyda att dem HATAR varandra som aftonbladet och expressen vill få det till. Visst ser det inte bra ut när dem gör något sånt men.. det händer.



Ja dem är absolut bra, det kan man inte säga något annat om. Men jag tror kanske att man ser hur bra dem är jämfört med andra spelare i Sverige. Men om man jämför dem med spelarna i andra lag så är dem långt ifrån bäst. Däremot är det inte sagt att dem inte har en chans mot storlagen för tjusningen med fotboll är ändå att det blir en hel del skrällar. Zlatan är en världsspelare, verkligen. Och Henke är en legend så folk vet fortfarande vem han är.



Ja han får spela igen nu mot Falkenberg. Jadå han är taggad, nu är han ledig två dagar till sen är det full fart som gäller. Men han älskar att träna och spela så det ser han fram emot. Finns inte mycket mer att göra, finns alltid folk som vill trycka ner än.

Tobias

11 Jun 2008 11:30

svar: jo men kul att kolla på :D

Tobias

11 Jun 2008 21:46

svar: precis vad jag menar, läskigt att folk bara hoppar på :O

Tobias

11 Jun 2008 21:49

svar. förstår jag, här var det bråk in istället. tur att ingen kände igen mig då iaf :P

Tobias

11 Jun 2008 22:08

svar: haha ngt sånt ;)

Kommentera

Publiceras ej