June 6th..

4kommentarer

Nationaldagen och svenska flaggans dag idag. Vi firar ju inte egentligen så vad ska den vara bra för kan man undra, jag har ju dessutom redan slutat skolan så jag är ledig ändå. Menmen, Sverige är en bra land..

Det har varit en solig dag och snart ska vi grilla. Efter det drar jag till Ösmo och sedan blir det utgång med J.
Skulle inte tro att någon annan har den idén ikväll alls. ;D

4 kommentarer

Jennifer

06 Jun 2008 22:05

Du får ju lite sommarlov i alla fall, jag slutar på tisdag och börjar jobba på onsdag... =(

Sandra

06 Jun 2008 22:34

Svar: Ja det blir så ibland. Det var ju verkligen ett tufft spelschema i Allsvenskan i år. Men att ett lag i supettan blir så trötta i benen för att de har två matcher samma vecka.. det är faktiskt ganska illa. Motståndet var en katastof det med.. deras uppställning var typ 10-0-0 kändes det som.

Jo han har svårt att släppa sånt. Jo det var ganska fult han var ju nere hos domaren och han hade klassat den som grov.



Ja det hade varit roligt om det blev Allsvenskan lite roligare matcher för i Superettan är det inte många roliga lag och det blir tråkigt när det bara är försvar med hela laget, blir omöjligt att spela fotboll mot dem. Ja det är faktiskt härligt att han väljer Örgryte som ligger i Superettan framför andra svenska lag bara för att det är klubben i hans hjärta. Finns inte gott om sånna spelare. Jo han säger ju det och han är ju inte ung längre. Jag hoppas de kan ta sig upp i år men då måste det bli bättre även i möten med bottenlagen för där kan man inte tappa poäng speciellt inte hemma. Det kommer bli jämt i toppen med Örgryte, Häcken, BoIS, Mjällby och Åtvidaberg resten av lagen är faktiskt inget bra alls.



Det är ju skönt att sitta ute och snacka på kvällarna. Jo även om myggor är grymt irriterande så hör det till.

Haha ja jag har inget tålamod alls för det där. Är likadan blir så irriterad när det inte går som jag vill. Och den där lilla bollen aldrig kommer i hålet.



Jo det kostar ju en hel del, jag har haft sånn enorm tur med det där. Biljetterna i år fick vi från klubben. Och i VM vann min faster dem åt mig. Det tycker jag absolut du ska satsa på, det är en galen upplevelse.



Hihi ja han var målvaktstränare i MFF innan men sen slutade han för det tog för mycket tid med bortaresor och allt med landslaget är det ju inte lika ofta liksom. Nej tyvärr försvinner många på vägen mellan U21 och Alandslaget. Och U21 är inte speciellt bra skulle jag säga, inte internationellt sett i alla fall eftersom alla nästan spelar i Allsvenskan förrutom Marcus Berg.



Precis och han vill jättegärna ha det, han har tjatat på mig länge nu tycker jag haha. Nä jag lät bli men han var så sur och skällde på mig som om det var mitt fel att han blev varnad. Ja det svider kan jag säga det var den matchen han sett fram emot och han vet hur snacket kommer gå nu. Att han fegade ur och inte vågade stå för vad han sagt. Och han ville ju bevisa att han hade rätt. Kommer bli olidligt att sitta brevid honom, kommer vara galen när han inte kan vara inne och påverka.

Jennifer

06 Jun 2008 22:41

På Albackens dagsverksamhet, tror jag att det heter. Pankisar får komma dit över dagen och vara med andra pankisar.

Verkar vara ett ganska bra ställe, hoppas det i alla fall...

Men lite sommarlov får jag allt, ska bara jobba där i tre veckor (fått det via kommunen), sen ska jag hjälpa mamma på jobbet ett par veckor.



Ska du jobba på Destination Gotland eller?

Annika

06 Jun 2008 23:09

Min skolavslutning är på onsdag längtar men innan så är det bara att städa skåpen, fotboll mot lärarna och en bal och sen är grundskolan klar...



Tack så mycket, bytte för bara en timme sen :)

Kommentera

Publiceras ej