Godnatt..

4kommentarer

Fastnade framför MTV Movie Awards men ska gå och lägga mig snart.
Morgondagen är helt ledig, vilket är så konstigt för jag har sommarlov. Det sjunker nog in snart.
Så..som titeln lyder då..

4 kommentarer

Tobias

09 Jun 2008 00:56

svar: sov gott :D

Sandra

09 Jun 2008 10:47

Svar: Ja verkligen, tråkigt att det ska vara så. Laget behöver mer stöd när det går dåligt och igår var dem verkligen knäckta. tyckte riktigt synd om dem för dem var så besvikna på sig själva.



Ja Mackan live haha. Kan ju ta en weekend i göteborg för matchen är på måndagen. Kanske man ska planera in :) Det är riktigt jämt mellan dem 4 första sen ligger öis 4 poäng bakom oss.



Nej man undrar ju, fotboll är en fysisk sport så filmningar går helt bort för mig. Lite får man allt tåla :)



Jo det är ju så och riktiga supportrar gör det roligare för spelarna att spela match. det är en bra fråga vad vore dem utan varandra? spelarna måste ju inse att utan supportrar hade dem aldrig kunnat leva på sin fotboll.



Det är absolut bra, det blir mer laddat och spännande då. Ja det blir inte alls kul för någon. Jag menar först och främst är det fruktansvärt tråkigt att se ett lag som ENDAST backar hem och kanske vågar sig på en eller två kontringar under en match. Det är tråkigt och frustrerande för det anfallande laget som VILL spela fotboll. Och sen kan fråga sig hur roligt det defensiva lagets spelare tycker det är att bara försvara sig. Alla förlorar ju på det. Men i slutändan handlar fotboll om att göra flest mål eller i alla fall hålla tätt. Och om de vet att det är enda sättet att ta poäng och lyckas med det ska man ändå ge dem lite cred. Även om det är tråkigt för matcherna blir händelsefattiga.



Precis en del spelare gör mer än vad man tänker på också. Tobias Linderoth till exempel det är roligt att han äntligen får framstå som den klippa han är. Allbäck får aldrig mycket cred men han gör fler mål än alla dem andra tillsammans nästan. Och det finns fler som kommer lämna hål efter sig.

Nej det kommer inte fram många nya spelare och mycket har nog att göra med att ingen får chansen i tid i Allsvenskan. Det köps in utländska spelare och det kanske är roligare att titta på men det skadar framtiden för vårt landslag. Jo det kommer bli jobbigare för svensk fotboll och du har rätt - vi har nog varit ganska bortskämda. Och då är det enkelt att klaga på Lagerbäck och hans tråkiga stil men han har trots allt tagit laget till mästerskap efter mästerskap. Vi är ingen stor fotbollsnation och vi överksattar gärna oss själva. Att vi tar oss ur gruppsspel i VM & EM under flera år i rad det är faktiskt grymt bra gjort om man tänker på det.

Ja och just nu har vi många skador i bois och det känns dumt att säga men en del av spelarna från bänken som kommer in håller helt enkelt inte om man vill ligga på topp. tror svagheten ligger där, vi har en bra elva men sen håller inte resten måttet riktigt. tyvärr. haha jo jag sa till johan igår att han saknades för det var ju tyst och ingen som styrde och ställde med dem.



Nej man kan inte alltid det även om han gärna vill :) jag är ingen bra förlorare heller men inte riktigt så knäpp haha.



Jag hörde det nu för ett tag sedan att det tydligen är väldigt stort i andra länder. Det är ju egentligen smart att satsa på dem yngre landslagen på allvar det är ju trots allt framtiden.



Bra :)



Ja det var skönt att slippa det värsta men speakern dedikerade en låt till Johan det var ju liiite stört. One republics "Apologize". Men det är ju inte samma sak för det handlar ju inte om protest mot laget. Men sånt är också riktigt tråkigt, när det blir avbrutna matcher. Ja sånna supportrar klarar man sig utan, som bara stöttar när det går bra!

Jennifer

09 Jun 2008 11:18

Han är kompis med ditt span...



Joo jag känner oxå att det är sista sommarlovet, tyvärr... sen kommer man till de "verkliga livet" och ska ut och arbeta. Men det klarar man nog, hoppas du får bra betalt!! Det får inte jag.

Kommer du arbeta långa pass? eller är det bara när färjorna kommer in? hahahah stackare, jobba vid 4, jag hade tuppat av!

YVETTE

10 Jun 2008 22:27

NEJ! Säg inte att jag missat MTV Movie Awards igen.. när var den? Shit alltså, jag känner inte igen mig själv, jag har missat MTV awards två ggr i rad! INTE OKEJ! ;)



Såå my friend.. vad är det för Coldplay-snack du viskat om? ^^



Kram kram

Kommentera

Publiceras ej