Det är över nu..

4kommentarer

Skolavslutning idag på morgonen, fick betyg och såg esteternas show i idrottshallen.
Sedan iväg till Ösmo där jag, J och Mic grillade. Jag har nu precis varit på fotograferingen för brorsans bal, de slutar nian på tisdag och har - precis som jag för två år sedan - bal i matsalen. Är man storasyster så får man plåga syskon med sin närvaro helt enkelt..

Undrar vad som sker ikväll, men det är över nu i alla fall.

4 kommentarer

Tobias

05 Jun 2008 20:30

svar: nepp har avslutning på tisdag ;)

Tobias

05 Jun 2008 20:39

svar: ja de får jag, supermys :D

Jennifer

05 Jun 2008 21:00

Lyckliga du som slutar idag, jag slutar på tisdag... =/

Sandra

06 Jun 2008 12:43

Åh vad skönt med sommarlov nu!! :)

Svar: Tack så mycket!

Tack, men det gjorde ingen nytta. Såå sega var dem igår. Och Johan han, ja.. han gick in för att ge igen på en kille som hade sparkat ner honom innan. Gick in med dobbarna och båda benen och ska nog vara glad att han bara fick gult. Men avstängd mot Mjällby är han i alla fall. Och sjukt arg! Haha dem undrar lite där alltså? :P Precis, det är ju en annan serie så det går ju! Och kan dem inte vinna mot Degerfors så kanske dem håller sig i den serien också!



Jätteskönt med sommarlov, eller vad säger du? Vad härligt!! Minigolf? Johan vill träna upp mig efter min debut på torget under Landskronadagen, haha. Fasen vad dålig jag är!! Hade ni trevligt?



Jo det är ju det, lite annorlunda att åka till t.ex. Sydafrika :)

Haha nä jag är inte så intresserad av U21 heller har sett ett par matcher för att min granne är målvaktstränare men annars.. nä :) Men kanske ska se någon match på nya Malmö Stadion. Ja tv är inte bra på att visa U21 faktiskt.



Jag vet inte, fick tips om Wii nu för jag vet att han vill ha det. Men vi får se. Just nu vill jag bara ge honom en smäll :P Det är jättesvårt att handla till killar.





Kommentera

Publiceras ej