All the way..

3kommentarer

Nu drar jag...
Heja Sverige..
Detta är en av de officiella EM-låtarna. Men sjunger Enrique "Can you ear me"?


Can you hear me - Enrique Iglesias

3 kommentarer

Annika

14 Jun 2008 17:37

den har jag nästintill spelat sönder, älskar enrique :)

matilda

14 Jun 2008 18:29

trevlig kväll!

Sandra

14 Jun 2008 22:49

Haha låter lite som det är det han sjunger! :P



Svar: Samlade också på alla sånna pez när jag var liten så jag var tvungen att köpa en sånn när vi var på ICA. Johan bara skakar på huvudet och tycker jag är knäpp haha.



Ja det spelar verkligen underhållande fotboll, snabb och teknisk. Det känner jag med för dem har liksom byggt långsiktigt och jag tror det betalar sig bra.



Nej Hedman är långt ifrån en favorit hos mig. Var han bollrädd? Oh ja då känns det som han valde helt rätt yrke där mitt i målet.



Men det är ganska smidigt att vara liten ibland också. Ja jag tycker dem ska vara längre. Inte det viktigaste men det är ju roligare :P



Jag tror också det. Idag var det synd att Zlatan inte pallade 90 minuter men hur Lagerbäck tänker ibland är ett mysterium för vad gjorde Elmander på kanten? När vi har Sebastian Larsson? Det var ju nära en pinne i alla fall, jäkligt surt att Spanien slår in en boll i sista minuten men man kan inte ta ifrån dem hur skickliga dem är med bollen. Vilka smörpassningar alltså!

Absolut inte hatar läggmatcher man ska alltid göra allt för att vinna. Och det tycker jag trots allt att Sverige gjorde idag dem vek sig inte.

Nej tror Holland går för fullt kanske sparar några halvskadade spelare men deras bänk är ju bara en dröm alltså och bänkspelarna är säkert pigga på att visa att dem vill vara med i laget så det blir nog en bra match.

Nej enligt vårt tips så möts dem inte förrän i finalen, om nu båda vinner sina grupper som de ser ut att göra.

Gillar inte heller tyskarna så hoppas dem trillar på det ganska snart.

Haha absolut, skicklighet!!



Trist för han är en bra domaren, den enda duktiga domare vi har.. i princip.



Superettan är väl inte känd för duktiga domare om man säger så, de brukar vara ganska dålig klass. Nej det var inte riktigt allvarligt. Jo man kan ju tycka det men Johan vet inte ens vad "lugnare" betyder när han är på en fotbollsplan.



Man måste verkligen alltid ge 100%. Isaksson är ganska säker och han har gjort det bra nu igen, synd att det går dåligt för honom i klubblaget. Jo jag tycker Danne har gjort det bra i detta EM och det är skönt för han har fått så mycket kritik men det är en duktig kille.

Vi hamnade ju ute ikväll igen för laget hade fått VIP rummet på O'learys så vi satt där det var bra för nu såg man allting riktigt bra till skillnad från förra matchen.



Nej det är väl inte de färger man tänker sig ihop det blir väldigt skrikigt men snygg faktiskt!

Ja jag gillar det med svenska tröjan att den liksom lyser upp läktaren det är häftigt!!



Man kan ställa sig frågan varför man tar ut Henke och låter Rosenberg spela själv på topp för att ta in Kim. Hade varit bättre (enligt mig) att fortsätta med två anfallare och köra med Allbäck. Känndes inte bra när dem gjorde så och jag sa att dem skulle åka på ett mål i baken och så blev det. Synd.



Jo det känns bättre för i år. Rolle han har spelat med samma lag nästan hela tiden när det inte varit några skador och det gynnar MFF för dem behöver trygghet.



Nej man ska inte klaga men i Malmö är det alltid guld som gäller varje år. Det tycker jag låte bra. Det var nog en evighet för dem som har hållt på klubben länge eftersom dem var överlägsna ett tag men härligt var det, en av de bästa dagarna i mitt liv.

Håller med det är jättekul för man kan nästan aldrig tippa innan säsongen vem som ska ta guldet. Men i år tror jag Kalmar tar det, faktiskt.



Hata andra lag tycker jag är onödigt och det går ofta för långt. Visst är det roligt med lite extra stämning i derbyn och så. Men just hata känns lite väl mycket. Jag tror också det, känns likssom som en lättsam klubb Hammarby sen gillar jag spelet och supportrarna. Malmö är riktigt bra, supporterkulturen är verkligen grym. Det är alltid bra stämning på matcherna sen finns det många idioter i våran klack som trillat in på senare år och det är synd att dem ens ska förknippas med Malmö FF.



Det borde ju vara så, coachingen borde kunna bli bättre. Det är inte lätt att bli proffs men dem som verkligen drivs och vill bli något dem kämpar verkligen hårt. Det är nog svårast som 16-åring tror jag och det är nästan aldrig så att dem som är bäst i dem lagen blir någonting senare. Det är dem som jobbar extra och sliter som får utdelning förr eller senare tyvärr känns det som svenska ungdomsspelare är lite för bekväma och lutar sig tillbaka. Då kommer man ingenstans. Ja pengar är tyvärr det som räknas inom fotbollen nu.



Ah Mellberg klarar jag inte av!! Ja verkligen. Kommer ihåg hur lycklig jag var när Sankan räddade straffen mot AIK nu senast, med en hand bara limmade han den. Synd att den killen är så ojämn för när han är bra är han Sveriges bästa målvakt.

Kommentera

Publiceras ej