080620

5kommentarer

Det är midsommar nu, jobbade igår och ska åka upp till Borlänge nu..


Glad midsommar allihopa!

5 kommentarer

Sandra

20 Jun 2008 10:01

Svar: Det gör ju det men nu är jag hemma & ska bita i den kommentaren! :)

Han kom ju in Mackan i alla fall men matchen var inte mycket att ha. Tror göteborgarna jag träffade hade en poäng vårat försvar är fasen uselt. Mittbackarna i alla fall för där kunde ryssarna springa fritt.

Kramar

Sandra

20 Jun 2008 10:47

Svar: Både The Notebook & Titanic är riktigt bra filmer men som du säger man gråter som en tok varje gång. A walk to remember? visste inte att det var samma författare men jag gråter där med haha.



Jag trivs som tur i bra i klackar men orkar inte gå runt i dem om man ska vara ute länge så det blir mycket platta skor för mig också.



Ja verkligen, nu får man hålla tummarna för Holland istället när Sverige åkte ur. Haha ja Lagerbäck skulle behöva lite av det lyxproblemet!!



Nja inte säker på det, tror dem är skilda.. men vem håller räkningen på dem två? Har väl varit gifta cirka fem gånger. Jo man gillar kanske inte allt kommentatorerna säger men just Hedman retar mig även om jag håller med om vad han säger haha.

Absolut man gillar ju ödmjuka spelare inte dem som tror de är guds gåva till fotbollen.

Tror också det stämmer faktiskt. Och det är sant att vi ser händerna. Beskyddande händer, snälla ögon & fin mage :P



Zlatan var ju uppvaktad av tre stycker försvarare mot Ryssland hela tiden han hade inte en chans. Och att ingen hjälper honom är ju bara illa.

Elmander tycker jag verkligen inte ska spela på kanten men varför ska Lagerbäck vara så sjukt envis? Testa Sebastian Larsson!! Men nu kan man tjata hur länge som helst.

Jag vet inte riktigt grejen med Rosenberg, det är som han blir en helt annan spelare i landslaget. Han är så stark och bryter igenom försvaren i Tyskland men när han spelar för Sverige blir det som du säger att han slänger sig. Tror inte han har självförtroende nog att lita på sin talang där. Han är en sånn spelare som behöver mycket uppbackning & hans psyke är nog tyvärr lite för svagt för svenska landslaget för man får ingen trygghet i att göra misstag med Henke, Zlatan & Elmander runt omkring. Så han känns lite för tunn.

Ja vill man ha en lång karrär ska man ju bli målvakt!



Tror också det men det är synd att vi inte har speciellt bra domare i Sverige det skulle behövas för det finns inget värre än när domaren förstör matchen.

Självklart är det otacksamt att vara domare men när man ser att dem är lika dåliga mot båda lagen & man inte är helt nyanserad så är det bara tråkigt. Sen kanske man säger att en del domare är kassa fast dem inte är det bara för att dem dömmer mot en. Men jag vill nog ändå påstå att nivån bland svenska domare är ganska låg.

Hoppas också det går bra för honom men det är så roligt att se den utveckling han gjort de senaste halvåret när han sluppit jobba vid sidan om & det är bara fotboll.



Innan matchen trodde jag faktiskt att dem skulle ta ryssarna eller i alla fall spela oavgjort men det var ganska snabbt man insåg att det skulle bli sjukt tufft. Ryssland var det bättre laget. Eller vad tyckte du?



Haha ja för mycket gult är ingen hit alls.



Absolut, hejjade lite extra för din skull när Allbäck kom in på plan!! Ja det var synd att det inte blev mer speltid för honom.



Ja det har varit en lång paus från Allsvenskan men snart är det dags igen.



Kalmar brukade spela en RIKTIGT tråkig fotboll men nu söker dem sig faktiskt framåt med Santin. Innan var det bara starkt försvar & mål på fasta situationer i princip nu kan man inte riktigt klaga på dem egentligen. Ja Grekland förra EM gick ju bra!



Så är det ju tyvärr, alla dras över en kam.



Det blir ju så, det gäller verkligen att dem lägger sin energi på fotbollen. Det är en kort karriär så man får liksom bara stötta dem sen är det inte alltid roligt & det blir mycket tid ensam men man får acceptera det. För ingen spelare blir något stort utan att verkligen satsa. Nej motivation är något som saknas lite tror jag och speciellt när unga spelare kommer till en storklubb och tjänar en hel del pengar redan som unga & kan glassa runt på stan och skryta om vart dem spelar. Det känns som det blir helt fel bara.

Det är ju verkligen det han flyttade liksom från Hälsseholm till Tottenham helt själv, då är man inte så kaxig direkt. Han var en riktigt stor talang men det har liksom inte blivit så mycket mer. Han spelar i och för sig i Frankrike nu men det har gått ganska hackigt.



Han är väl ganska ojämn. Blandar & ger.

Annika

20 Jun 2008 23:56

Glad midsommar :)

Sandra

22 Jun 2008 11:46

Ja allt runt omkring var ju superkul :)

Han tackar så mycket roligt att du kom ihåg det.

Det låter bra det tycker jag, inte den lättaste kommentaren att tas med när man är trött haha.

matilda

22 Jun 2008 15:55

sv: hehe, nu är jag hemma men jag har varit i sundsvall, ume, sthlm och lysekil :)

Kommentera

Publiceras ej