080615

1kommentarer

Ja, okej jag såg filmen två gånger efter varann och nu ska jag sova. Det ljust ute dock, kommer nog gå jättebra.

1 kommentarer

Sandra

15 Jun 2008 10:28

Men den filmen är väl underbar??



Svar: Haha det är ju det. Man får satsa på att komma upp lite med skorna men nu hittade jag ett par ganska låga men det får duga :)



Nej jag tror dem kommer köra fullt ut faktiskt, det är inget sånt lag som skulle maska. Har lovat Anna att se matchen med henne på tisdagen när vi är i Innsbruck. Nej men det är så det ska vara, bänksspelarna ska ju vara nästan jämngoda med startelvan. Det ska ju inte kännas som ett stort nedköp att ta in någon av dem. Och i Holland är det som du säger ett lyxproblem att ta ut laget.



Haha nej men han slår inte mig som den där einstein killen heller. Men han låter alltid som om han är sååå smart och vet allt. Tyvärr är det nog bara Magnus Hedman som gillar Magnus Hedman. Han verkar lite väl självgod.

Jag håller med dig, tror de flesta tjejer vill ha en längre kille. Dem ska vara större och starkare liksom :)



Tror han fick en smäll på knäet för han såg inte ut att vara helt med i matchen där ett tag. Hoppas han kan spela mot Ryssland för utan honom är vi inte alls lika bra, han är i en egen dimension. Nej det är ett mysterium hur dem kunde sätta Elmander på kanten det är inte alls hans position. Sebastian Larsson gjorde ett bättre jobb där. Ja det var riktigt konstigt hur det blev mot slutet tycker jag förstår inte hur Lasse tänkte alls.

Det hade inte varit fel med en poäng mot Spanien alls. Sen kan man gnälla hur mycket som helst om den där frisparken som Rosenberg skulle ha. Men för det första kastar han sig hela tiden och då blir det svårare för domaren att avgöra situationen. För det andra så ska man inte gnälla så mycket för ser man tillbaka på matchen så kunde Spanien fått två straffar. En är ganska solklar faktiskt.

Petter Hansson tycker inte jag är någon bra back egentligen men det är just de positionerna där det ser alldeles för tunnt ut i Sverige.

Ja lite så är det ju men jag tror det är för oss att tack och ta emot för då kan vi kanske se fram emot en grym final i år.



Fröjdfelt och Frisk hade en helt annan nivå, andra svenska domare är ganska dåliga. Nivån i allsvenskan är låg och i Superettan är det bara skrämmande vilka stolpskott det finns.



Man tycker det borde vara bättre klass men ibland undrar man om domaren fick förhinder och dem plockade upp någon från parkeringen som kommer in och blåser lite här och var. Han ger aldrig upp det är härligt att se honom för tappar han en boll går han in 100% för att få tillbaka den. Och det bästa är att jag aldrig sett honom ligga kvar om han inte har fått en riktig smäll. Han vet att om man ger så får man.



Jo han var verkligen bra igår igen och man kommer aldrig glömma hur han stod som en klippa mot Tyskland i VM 2006. Tror han är kvar i City. Ja jag hoppas också att Tobbe får komma in någon match men det är ju bra att vi äntligen hittat en annan bra balansspelare även om Anders gjort det bra så passar han finare som offensiv. Jag orkade mig ut, hade en ny spelare från USA med mig och hon var lite ensam så jag hängde med ut och höll henne sällskap. Det var bra stämning tills sista minuten där då gick luften ur alla.



Det kanske är så och det är roligt att dem är unika.

Nej helgult blir för mycket. Gula byxor, gula tröjor, gula strumpor och sen var det väl någon som hade gula skor också? Såg inte klokt ut haha.



Rosenberg har haft en bättre säsong men det är ett mysterium för mig hur lätt och vek han ser ut så fort han kommer in i landslaget. Han är hård som järn när han spelare i tyskland, det är skumt. Hoppas det, skulle inte vara fel att jubla på plats åt Allbäck så jag håller tummarna.



Absolut så är det alltid. När Sverige är ute ur EM så sitter man och väntar på att Allsvenskan ska dra igång igen.



Det är skönt som underdogs för man slipper pressen när ingen tror att man ska vinna. Då kan man bara köra sitt eget spel. Nej det är väl inte det.

Bröderna Elm är jätteduktiga men framför allt så är Kalmar ett lag och dem spelar som ett lag.



I Malmö är det väl princip hata Helsingborg & Göteborg. Helsingborg har jag svårt för just för att dem har väldigt provocerande supportrar. Men hatar gör jag inte. Nej fotbollen drar till sig idioter. Fans skulle jag aldrig få en tanke på att kalla dem för dem förstör för alla andra. Därför är det synd om lagets supportrar när sånna människor ger dem dåligt rykte.



Det handlar mycket om det man får ju ingenting gratis. Det gäller att ge allt. Och att man har folk runt sig som förstår att det handlar om fotbollen och att det inte alltid blir roligt. När dem har bortamatch på födelsedagar och allt vad det kan vara.

Absolut och det är nog svårt för dem att komma ut. Har en kompis som gick till Tottenham när han var 16 och det knäckte honom totalt för det är helt annorlunda där. I Sverige daltar man och tar hand väldigt mycket om spelarna men i Europa är det varje man för sig själv. Plus att dem har mer motivation att kämpa sig framåt.



Jag vet inte vad det är heller men jag gillar verkligen inte Mellberg.

Ja det är Malmös målvakt men jag har fått lite svårt att ta honom på allvar numera.

Kommentera

Publiceras ej