080609

1kommentarer

Live high, live mighty, live righteously..
Har solat lite idag, trots att jag nu börjar flagna på ryggen och axlarna. Inte bra alls..
Ska snart iväg och bada på Hamnvik, hoppas att det är varmare än förra veckan.

Dagens i-landsproblem: Varför är det alltid så att när man behöver en grej så fungerar den inte? Min iPod är alltid urladdad när jag ska ha den.


1 kommentarer

Sandra

09 Jun 2008 23:53

Dem är ALLTID urladdade när man ska någonstans eller verkligen vill ha ipoden. Skumt! :P



Svar: Ja det var en riktigt bra match, Holland är helt underbara att kolla på ju!! Imorgon är det dags, så kul det ska bli. Jadu jag tycker det är svårt men jag skulle vilja se Sebastian Larsson, gillar honom!! Vad säger du då?



Jo det kan jag lova, dem vill ju ge fansen vad dem betalar för. Men dem vill ha lite tillbaka och det är stödet!



Jo det är alltid roligast att kolla fotboll på hemmaplan men annars får du kolla mot assyriska då.



Det är nog en bra sammanfattning :)



Jo det blir ju det, därför är det stor skillnad mellan Allsvenskan & Superettan. Det finns inget riiiktigt tråkigt lag i Allsvenskan längre för det blir så öppet.



Men kanske jag uppskattar den positionen mer för att jag ofta kollar på Johan mer än spelet i helhet när det gäller bois & han spelar på linderoths position. Men Linderoth är verkligen motorn i svenska landslaget, han löper, kämpar och viker sig inte en tum. Både med långa uppsspel i offensiven och i det defensiva jobbet där han är kung. Han kanske inte är tekniker som Zlatan men frågan är om han inte är viktigare för laget ändå? Jo de blir nog Zlatan & Henke tror jag. Elmander är överksattad, Rosenberg är för tunn och Allbäck ses nog som en supersub som kommer in sista 20-15 och gör något mål. Jag tror inte heller det, men när dem väl försvinner kommer man se hålen.

Ja det är synd att det är många utlänska spelare i Allsvenskan. Alltså underhållningsvärdet blir kanske lite bättre men det försummar våra egna talanger. Jo så är det ju, man kan inte stå med bara svenska talanger och känns att man gjort landet en tjänst om man inte vinner. Då blir det ändå inte bra, det finns ingen bra balans egentligen.

Nej usch, så får det inte bli. Men lite bortskämda har vi allt blivit och då är det lättare att gnälla också.

Ja vi är inte dåliga men vi har en lång bit kvar upp till dem stora nationerna. Men samtidigt handlar det om mycket tur även om jag fått höra från Anders här i BoIS att det finns inget som heter tur - det är skicklighet eller oskicklighet! Men i alla fall, hoppas vi kan gå långt och ha turen på våran sida detta mästerskap för det är alltid emot oss.



Våran bänk är ett gäng härliga killar men dem är kanske inte bra nog för en toppklubb i superettan eventuellt i allsvenskan. truppen är väldigt tunn tyvärr.



Nej hatar att förlora!



Jo det var ju det och det var lite tråkigt men vad ska man göra? Sen att de där fegisarna skickar kommentarer till mig istället för att stå för vad dem har att säga, det är skrattretande. Jo det känns så och det var riktigt tråkigt. Men idag.. alltså jag förstår mig inte på dem där boisarna!!

Kommentera

Publiceras ej