Hammarby - Örebro

1kommentarer

Av många saker man kan göra för att få tinnitusliknande syndrom så är utgång på TG, konsert och Bajen-matcher i alla fall värda det. Två av dessa ägnade jag helgen åt och det var såklart matchen mellan Bajen och Örebro som var höjdpunkten.
Åkte in tidigare med J för att köpa en tröja i supporterbutiken på Hornsgatan och där hörde vi först om att matchen skulle bli nära på slutsåld - 11 858. Klacken lät som det dubbla och vi jublade stort när Petter Andersson gjorde det första målet efter hörna av Lolo. Det blev även det enda målet som godkändes i alla fall. Charlie Davies gjorde ett mål i andra halvlek som blev bortdömt för offside och det var en till situation vilken jag inte såg som var lite tveksam.

Petter och David efter målet. Foto: Bertil Ericson /Scanpix

- Du, har inte Sulan nr 7?
- Jo.
Sekunder senare skriker hela publiken "Upp med Sulan på topp" i vad som känns som flera minuter innan han kommer in på plan. Efter matchen är det också den sången han ger oss. Underbart att ha honom tillbaka, att vara på Söderstadion igen och att vi vann med 1-0. I slutet kunde det ha blivit oavgjort men Poppen skötte sig bra med några otroliga reflexräddningar.
Nyförvärvet Fredrik Söderström presenterades och jag hinner bli alltmer oroad över att Petter ska säljas. Snälla inte den här säsongen. Inte nu.

Nästa match på torsdag mot Valsta/Syrianska i cupen.