Vila i frid..

1kommentarer

Heath Ledger har lämnat världen. Det var på tisdagseftermiddagen, lokal tid, som han hittades död i sin lägenhet på Manhattan, New York. Bredvid honom låg det sömntablettburkar och den troliga dödsorsaken är överdos, polisen misstänker inte brott.

image166
Heath Ledger 4 april 1979 - 22 januari 2008

Jag var i närmaste chocktillstånd imorse när jag läste beskedet om hans död på text-tv.
I vanliga fall när man läser om dödsfall brukar det vara en gammal person som haft betydelse innan man föddes, som man knappt vet vem det är. Men denna gång var det annorlunda. Detta var en charmig skådespelare från Australien som man sett i många filmer.

Den första som jag kan komma på är Ten things I hate about you och sedan En riddares historia - riktiga tjejfilmer, men man måste ju börja någonstans, eller hur? Det var i den Oscarsbelönade filmen Brokeback Mountain som han slog igenom på riktigt när han spelade Ennis DelMar, en cowboy som hittar sitt livs kärlek i Jack när de jobbar tillsammans under en sommar. Nu senast blev han klar med den nya Batmanfilmen där han spelar Joker, filmen kommer ut i sommar i USA.

Jag läste någonstans att Heath likt James Dean kommer att bli en av vår tids legender. De båda dog långt före sin karriär ens hade startat på allvar vilket kommer att leda till mysterier om honom. 

Han lämnar efter sig en dotter, Matilda Rose, född 2005, som han fick med sin motspelare i Brokeback... Michelle Williams. Paret var separerade sedan 2007.
Heath Ledger blev 28 år gammal.

1 kommentarer

Jennie

23 Jan 2008 21:11

håller med dig :/ de e helt sjukt.. Vila i frid!

Kommentera

Publiceras ej