Hammarby - Ljungskile

2kommentarer

Ett antal dagar utan internet, (tack så hemskt mycket comhem..not.) gör att söndagens match mot Ljungskile får refereras nu istället.
La familia var inne i stan och shoppade hela dagen och vi hade på uppmaning av hammarbyfotboll.se och vädergudarna köpt platser redan hemma...med tak...på södra. Vilket betyder att jag sett Bajen från tre av fyra möjliga väderstreck.
 
Det regnade dock inte över spelarna, jag väljer att tro att även vädergudarna ville se laget som inte förlorat på hemmaplan på hela säsongen. Och inte heller nu kunde den serien brytas trots att det var Ljungskile som tog ledningen båda gångerna, först med 0-1 och sedan med 1-2 efter Freddy Söderbergs kvittering. Spelet var Bajens men målen ville inte komma på alla chanser, Petter hade många men alla var över ribban i hans 100.e allsvenska match. Även Sulan hade chans att få göra sitt första mål, vilket vi alla önskar honom.

Förlusten var nära och frustrationen över Ljungskiles maskande vid inkast och inspark verkade ta hål på allt i slutet men det var även denna gång Freddy som frälste och gav oss ett poäng efter mål i den absolut sista övertidsminuten.


Foto: Andreas L Eriksson

2 kommentarer

Sandra

06 Aug 2008 15:16

Svar: ja men det är ingen brådska, men saknade dig :)



jo aftonbladet gillar att smälla upp det som "skandaler" och göra saken värre än den är.

nej precis blev ganska chockad över att det fanns bild och namn med, har ju blivit en sånn stor grej här i stan också. Det har varit mycket tjafs med supportrarna men jag tycker de gick för långt nu. Men det är väl att försöka glömma och bara ta straffet och gå vidare. Sen kan man ju säga att irritationen i laget är ganska stor eftersom fyra killar som tog två öl ute på krogen en kväll med träningsfritt dagen efter blev de som fick ta all skiten medan en hel del andra "rutinerade stjärnor" glider undan trots att de är mycket värre. Johan är inte direkt storfestarn i BoIS om man säger så.

Ja det är långt kvar på säsongen dock och just nu satsar dem inte på allsvenskan utan bara på att vinna nästa match. Man kan inte springa iväg.

Mackan gjorde ju mål nu sist och Örgryte ser väldigt starka ut och även Häcken & Assyriska. Så det blir svårt men det är nu som superettan blir spännande för bottenlagen kommer att kämpa som djur för att ta poäng och hålla sig kvar i serien. Det är då topplagen börjar tappa lite mark också så sju poäng och runt 15 matcher kvar... ja, det kan gå.

Och Hammarby gav ju MFF stryk, tur att vi har en sånn stabil målvakt.. eller inte. Men grattis :)

joss

06 Aug 2008 18:28

ja, heath ledger spelar huvudrollen i den filmen! ja, en är värd att se :D

Kommentera

Publiceras ej