Trelleborg - Hammarby

3kommentarer

Vi har inget flyt, de senaste matcherna har blivit mållösa och så även denna på bortaplan. Det enda målet gjordes i första halvlek på straff - förlust 1-0..

I dagens match var Rami tillbaka i målet fast Poppen inte gjort bort sig alls, jag undrar lite över hur Tony ska tänka nu. Jag menar vi har ju köpt Rami för dyra pengar och han är ju målvakt i landslaget, om än andramålis. Självklart ska han spela men what about Poppen? Vi kan inte glömma honom, han verkar ju dessutom ha hjärta för klubben..

Nu verkar det som att Mikkel är skadad igen, han lämnade plan efter ca 20 minuter och vi behöver verkligen inte detta då både Sulan och Lolo redan är borta skadade.
Positivt var dock att Simon Helg fick spela från start och han hade faktiskt skott på mål.