2kommentarer

Matchens lirare: Kristoffer "Poppen" Björklund
image233

Jag lyssnade på denna match på Radiosporten, det kan man nästan inte göra, för fan vad spännande det var!
Efter målen i första halvlek, ett efter bara 3 minuter av Pauliño, Petter Andersson sköt in ett snyggt mål från håll men sedan kvitterade Helsingborg i slutet av första. Pressen var hög och skåningarna spelade för mål. Vi hängde inte riktigt med och bollinnehavet måste ha varit bortalagets i andra.
Det blev totalt tre mål till, alla blåstes av för offside och även en missad straff av Henrik Larsson - så slutresultatet blev 2-1, ännu en seger, men den "satt långt inne."
Poppen har visat att han klarar att vakta vårt mål, frågan är hur Rami tar detta, han var ju fortfarande krasslig idag.

Jag önskar att jag varit där med J och Mic, av flera anledningar, det var olidligt att bara höra på matchen...