Söderbröderglöder..

3kommentarer

Hammarby - Gais, 4-0.
Hela första halvlek var mållös och det var väldigt nära att gais tog ledningen. I andra ökade Bajen rejält och den "supersnabba" forwarden Charlie Davis, som jag inte haft något till övers för efter den här för honom mållösa säsongen men som jag nu ser fram emot att se nästa säsong, gjorde hat-trick. Alltså tre mål i rad i en och samma halvlek, för er som inte vet det.. Sebastian Castro-Tello gjorde sitt fjärde mål för säsongen bara en minut efter att han byttes in och satte slutresultatet 4 mål mot 0.
Ett underbart sätt att avsluta säsongen på..
    Förutom att några idioter på Norra kastade in något på linjedomaren och tände bengaliska eldar. Nu väntar böter som vanligt.
Vi jublade: För våra mål såklart men också när resultaten från Göteborg och Djurgården kom in. göteborg vann och Djurgården förlorade mot jumbon BP! "Inget SM-guld för Djurgården" Grattis Göteborg..
Det var synd: Att Simon Helg inte fick spela, han verkar lovande till nästa år.
Men tur: Var det att det kom en ny debut för Mattias Olsson.
Nya, unga och lovande= Hammarby nästa år..

3 kommentarer

malincatrin

28 Oct 2007 19:45

Jag är ju från västkusten och ger alla sthlm:s lag onda ögat. Men jag är uppväxt mellan tre allsvenska lag - ifk, halmstad, elfsborg - antingen hatar man eller älskar ifk tack vare deras storhetstid. Hade helst sett att Kalmar tog guldet idag men tur att Blåvitt rodde de i hamn, hade inte stått ut med en monsterbitter person den närmaste tiden..

J

29 Oct 2007 18:59

du..du har skrivit lite fel för han gjorde det första målet i första..45:e minuten..
det var en underbar dag...det enda som var sån var att vi inte fick se simon..och några andra förståss=P
//J

Ylva

07 Nov 2007 21:12

Heja DIF!. (dock endast i fotboll). Så jäkla synd att de inte vann, men kul för Göteborg. ^^

Kommentera

Publiceras ej