Det är en front bara. Det går verkligen uppochner.
Knät är numer bättre. Hoppas jag. Så jag kunde dra ut på en löptur efter skolan idag, kändes riktigt skönt. Det bästa är känslan av att viljan fortfarande är med en, sen är det kul om resultaten går åt rätt håll också. Nu har jag varit inaktiv så många dagar i rad så det var skönt att överhuvudtaget få saker gjort.

Snöplig förlust mot BP igår på ett höstkallt Grimsta. En arena som mindre än timmen innan avspark inte ens var clearad av brand- och säkerhetspersonal! Vilka stollar! In kom vi till slut i alla fall och fick se ett tidigt ledningsmål. Stämningen skulle dock sänkas och publiken var mäkta irriterade runt halvlek och därefter när 1-0 blev 1-2. Säsongen är slut, säger många då. Men det har den väl krasst talat vart sen vi spelade så dåligt i somras.
 
Har inte direkt kommit in i skolan än, det känns att det är över 1,5 år sedan jag höll på med engelskan på den här nivån. Idag hade jag en sån där dag då allt kändes hopplöst men jag fick en idé på eftermiddagen som jag ska hantera imorgon. Kvällarna är heliga, då vill jag bara dega. Eller träna. Eller både ock. 

Träningstatus: Ok
Hammarbystatus: Inte enastående direkt men det är ju match igen redan på söndag.
Pluggstatus: På väg, kanske
Livsstatus, alltså rätt okej ändå.
"Vi behöver fler bra lärare, kan det var någon som du?"
Teknikens under alltså, i somras började jag med instagram och den sinande strömmen av blogginlägg som jag haft under våren tog helt plötsligt tvärstopp. Denna blogg har ju aldrig varit särskilt intressant (ur en vidare synvinkel än den krets omkring mig) och jag känner att det behövs en rejäl ansiktslyftning med ny design och med nya idéer för att det ska gå runt bättre. Har aldrig varit så bra på designen dock.
 
Så det återstår att se om jag återkommer NEW AND IMPROVED.
Jag hoppas självklart på det eftersom det typ är temat på min höst. Jag har hittat till träningen och det känns riktigt bra, allt som krävdes var en app från Nike som gjorde löpturerna roliga eftersom man kunde se hur långt det blev och hur fort det gick. På instagram finns även många inspirerande människor som, ända från Australien, bryr sig om att en nybörjare klarar milen. 
 
Hösten innebär ju också skolstart, just nu är det Engelska kandidatkurs för min del, kommer bli kul när jag väl kommer in i språket igen. Jag har ju faktiskt varit borta och pluggat Historia i ett år, Historia på svenska kan tilläggas så all grammatik och syntax hängde inte med under året. Från historian hängde dock C och A med, mina fellow nerds. Så förhoppningsvis kommer det blir en bra höst.
 
Trots att Hammarby har minimala chanser på en kvalplats till Allsvenskan i år så tycker jag ändå att det känns bra, inte som våra föregående säsonger och sommarens shoppingberoende fyllde på laget så att det nästan inte finns några lediga nummer mellan 1-40. Kennedy, Sundin, Christensen, Ledgerwood, Adelstam, Theorin, Lallet, Rynell, Max von Schlebrügge, Baggio, ja det är bara några av årets värvningar. En enklare lista vore kanske att skriva de som inte är nya.
 
Och just det. Charter var temat på sommarfesten på jobbet där jag i år ingick i kommittén som planerade, bra för ansvarskänslan och kul att se att så många var nöjda. Årets semester delades mellan att vara hemma i Nynäshamn och en vecka i Side, Turkiet.
 
see you when I see you
/M